SENEST SET
FAVORITTER

Klinkenborgvej 4, 7323 Give

Flot og indflytningsklar ejendom

4.495.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7023 XX XX Se nummer
E-mail xx@mailreal.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 904-5075Type : Andre typer

Blandet bolig og erhverv - kun 5 min. fra motorvejstilkørsel

Flot, velholdt og rummelig ejendom med separat bygning til erhverv, hobby, maskiner m.v.

Velkommen til Klinkenborgvej 4, beliggende lige uden for Give. En spændende ejendom i kuperet terræn, tæt på byen, tæt på vejnettet og stadig i rolige og naturskønne omgivelser. Ejendommen som nu sælges, er en stor og velholdt villa fra 2011, med en tilhørende erhvervs-/udhusbygning på 836 m².

Ejendommen har en særdeles rummelig bolig, med hele 282 m² beboelse plus 330 m² kælder, delvist i boligstandard. Her får man, i den grad plads til både den store familie, gæster eller eventuelt logerende/personale mv.

Indretningen er overalt flot og moderne i og omkring boligen, med et lyst og indbydende udtryk, fra lækre materialer og en gennemført indretning. Omgivelserne der omsluttter boligen er storrammede og med knap 2 ha. tilhørende grund, der selvsagt giver mange udfoldelsesmuligheder for alle aldre.

Boligen understøtter og er integreret med sin smukke beliggenhed, både fordi kælderniveauet er bygget ind i terræn, men også via flere store terrasseområder og udsigtspunkter på de forskellige niveauer, omkring boligen. Naturen og roen integreres flot ind gennem indretningen, og det er let at bevæge sig i mellem inde og ude. Grunden grænser op til et større skov og naturområde, og fra ejendommen har man det lange og ugenerte kig frem over både haveanlæg og skov.

Vejen som ejendommen ligger på er blind, og med kun få naboer, så området er særdeles fredeligt og naturskønt. Er man interesseret i vildt og dyreliv, er området særligt ideelt, og der ses da også regelmæssigt råvildt og andet vildt tæt på boligen og på grunden.

Indretningen i den store villa indeholder værelser og soverum i både stueplan og 1. sal med tilhørende walk-in-closet. Der er toiletter på alle tre etager, og endda et spabadekar i badeværelset i stueetagen. Køkken, alrum og stuer har atmosfære, og god størrelse, hvor der let fås plads til langbord eller gæster. Inventaret er hvidt og enkelt med et pænt tidløst udseende.

Den nederste etage, kaldet kælderen består af to sammenbyggede sektioner. En sektion, som ligger under boligen, og en garage/lagersektion som fortsætter udad. I sektionen under boligen, er der næsten samme høje boligstandard som ovenpå, dog er intet af kælderen registreret som bolig. Samlet er her fem store rum forruden toilet, vaskerum og separat entre/garage. Hele ejendommen opvarmes via jordvarme, som er en særdeles økonomisk og nem varmekilde, trods det store boligareal.

Erhvervs-/udhusbygningen ligger med god afstandtil beboelsen. Bygningen består af store højloftede lokaler, der pt. anvendes som butik, lager og udstilling. Og i samme bygning finder man også tilhørende kunde/personale toilet/bad, lokaler med åbent kontorlandskab og tekøkken og en separat lagerafdeling. Bygningerne er meget velholdte og omgivelser er præsentable og indbydende. Her er gode parkerings- og tilkørselsforhold for både fragtbiler, personale, kunder eller firmabiler.

Erhvervs-/udhusbygningen har stort potentiale og mulighed for udførelse af mange planer og drømme. Bygningen er meget velholdt og regulær til mange forskellige formål uanset om man opbygger en virksomhed, flytter eksisterende eller ønsker at udleje til lagerplads, og opnå en indtægtskilde ved det.

Fra ejendommen forbindes man hurtigt og let til regionen og det jyske opland. Motorvejstilkørslen ligger blot 1,5 km eller 2 minutters kørsel fra ejendommen og sikrer nem levering og adgang hertil. Indkøb, skole og fritidstilbud ligger nærmest i Give, blot 2-4 km. fra adressen eller 5 minutters kørsel.

Forslag til anvendelse

Butik

Økonomi

Pris i kr.
4.495.000,-
Pris pr. m² kr.
4.021,-
Årlige driftsudgifter kr.
32.965,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
29,-

Lokalet

Etage areal
1118 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
19748 m²

Faciliteter

Bad
Garage
Toilet
Haveanlæg
Kontorlandskab
Kælder
Tekøkken
Parkering
Køkken
Lager

Teknik

Jordvarme

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere