SENEST SET
FAVORITTER

Ulvevænget 5, 7100 Vejle

Ejendom med mange muligheder

3.750.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7631 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 102927Type : Andre typer

Aktuel lejeindtægt på årligt kr. 147.791 kan fortsætte

Erhvervsejendom med tilhørende bolig (villa) beliggende 2 min. kørsel fra E45. Ejendommen består af 3 bygninger:

1.
Villa opført med ydermure i gule mursten og med tagkonstruktionen udført som sadeltag belagt med eternit. Villaen omfatter 3 etager med et samlet etageareal på 446 m², hvor af 100 m² i underetagen har erhvervsstatus og fint kan anvendes til kontor. Det samlede boligareal andrager 346 m², hvor af tagetagen er indrettet som en fin selvstændig lejlighed på 138 m² med en flot udsigt. Der er tale om en pæn og rummelig villa med et stort og flot spisekøkken fra 2007 med adgang til altan, stort badeværelse, soveværelse med udgang til altan, 3 værelser m/indbyggede skabe, stue, stor udestue samt en god vinkælder etableret under trappen.

Lejligheden i tagetagen består af et stort ?alrum? bestående af køkken og stue i åben forbindelse og med en super udsigt over området og bakkerne omkring Vejle by. Her ud over omfatter lejligheden 2 super gode værelser på hver 20 m², et pulterrum (kan ændres til et ekstra værelse ved isætning af ovenlysvindue) samt et flot badeværelse med hjørnebadekar.

Villaen har netop fået installeret en ny varmepumpe (luft til vand), der er opsat solfangere på gavlen, og stuen er forsynet med brændeovn. Der er således særdeles gode muligheder for en økonomisk opvarmning af villaen.

Omkring villaen findes et hyggeligt og velanlagt haveanlæg.

2.
Hal opført med ydermure i gule mursten og med tagkonstruktionen udført som sadeltag belagt med eternit. Bygningen er udlejet til Hededanmark (genbo), der anvender hallen til værksted. Hallen er forsynet med aluhejseport i begge ender, olie- og benzinudskiller samt smøregrav.

3.
Kold hal opført i træ og forsynet med stor port. Denne bygningen anvendes af de nuværende ejere men kan uden problemer udlejes til anden side.

Ejendommens udenomsarealer består ud over haveanlægget af gode tilkørsels- og parkeringsarealer.

Alt i alt en ejendom med utallige anvendelsesmuligheder - herunder at fortsætte den aktuelle erhvervsudlejning- og med let og hurtig adgang til motorvejsnettet.

Forslag til anvendelse

Kontor

Økonomi

Pris i kr.
3.750.000,-
Årlige lejeindtægt kr.
147.792,-
Pris pr. m² kr.
3.578,-
Årlige lejeindtægt pr. m² kr.
141,-
Årlige driftsudgifter kr.
60.228,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
57,-

Lokalet

Etage areal
1048 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
3799 m²

Faciliteter

Altan
Badeværelse
Brændeovn
Haveanlæg
Spisekøkken
Ovenlysvindue
Parkeringsareal
Pulterrum
Sadeltag
Vinkælder
Port
Køkken
Kontor

Teknik

Solfanger

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere