SENEST SET
FAVORITTER

Borgergade 17, 7323 Give

Erhvervsejendom med mange anvendelsesmuligheder

1.475.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7026 XX XX Se nummer
E-mail xx@danbolig.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 90800001055Type : Andre typer

 

Det tidligere mejeri er i dag indrettet med en række lokaler, der kan anvendes til mange formål såsom produktion, lager, værksted, kontor, konference, udstilling mv., foruden den separate boliglejlighed. Der er desuden port adgang for høje køretøjer til den højloftede produktionshal.

Bygningen er i god vedligeholdelsesmæssig stand. Der er indenfor de seneste år isat en del nye vinduer, og der er foretaget diverse reparationer af bl.a. taget. Udenoms arealerne er bragt i pæn stand med bl.a. stort befæstet område for tilkørsel til porte og parkerings område. Hele vejen rundt om bygningen fremtræder udenoms arealerne i øvrigt pænt vedligeholdt.

Den 115 m2 store bolig er i pæn stand med nyere køkken og bad. Køkkenet er stort med spiseplads, og badeværelset er også meget rummeligt. Desuden stor regulær stue samt 3 værelser.

Der er tale om en spændende ejendom med mange anvendelsesmuligheder. Kunne evt. opdeles i flere lejemål. Der er stor strøm kapacitet, og der er påbegyndt yderligere istandsættelsesarbejder med bl.a. installationer til yderligere toilet- og badefaciliteter.

Ejendommen vil være ideel for entreprenør eller håndværksmester, der får mulighed for en god lejeindtægt ved udlejning af boligen samt eventuelt en del af kontor- og mødefaciliteterne i bygningen. Desuden velegnet til mikro bryggeri, VVS installatør, forsamlingshus, medborgerhus eller lign.

Forslag til anvendelse

Produktion

Økonomi

Pris i kr.
1.475.000,-
Pris pr. m² kr.
917,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-

Lokalet

Etage areal
1609 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
3472 m²

Faciliteter

Bad
Toilet
Spiseplads
Parkering
Port
Køkken
Lager
Kontor

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere