SENEST SET
FAVORITTER

Nørregade 93, 6670 Holsted

Synlig og multianvendelig ejendom

1.195.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7610 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 670113953Type : Lager & Produktion

Nørregade 93 er opført i røde sten, trævinduer samt bølgeeternit tag. Ejendommen er indrettet med gode personalefaciliteter

• Ejendom med stor synlighed
• Velbeliggende nær Esbjergmotorvejen
• Hele 11.641 m² grund med gode muligheder
• God hal med 2 x porte og frihøjde på 7,9m
• God & stor garagebygning med velfærdsfaciliteter

Sjældent udbudt ejendom på erhvervsmarkedet i Holsted området – SÆRLIG GOD SYNLIGHED
EDC Erhverv Poul Erik Bech – Esbjerg har nu fornøjelsen af at udbyde en yderst sjælden vare – nemlig Nørregade 93, 6670 Holsted. Ejendommen har tidligere huset Redning Danmark Holsted, hvor beliggenheden og lokalerne har været, og er helt ideelle.

Hovedejendommen på 527 m² er jf. BBR opført i 1950 og har før nuværende ejers køb i 2017, været brugt som den lokale materialegård i Holsted. Ejendommen er opført i røde sten, trævinduer samt bølgeeternit tag. Indretningen af ejendommen bærer præg af det er en garage/transport bygning, da der er hele 5 porte. Yderligere er ejendommen fint indrettet med gode personalefaciliteter såsom, ”kantine”, opholdsrum samt omklædningsrum.
Af de 527 m² er anslået 260 m² garage, 110 m² lager og slutteligt ca. 157 m² personalefaciliteter.

I 1997 er der jf. BBR opført 600 m² hal. Hallen er ikke opvarmet eller isoleret, dog vil dette forholdsvis let kunne udføres. Hallen har en frihøjde i kip på ca. 7,9 m og den har en port i begge gavle. Der er lavet drænløb centralt i hallen.

Matriklen måler hele 11.641 m² hvilket giver nogen gode udenomsarealer og udvidelsesmuligheder, hvis dette ønskes. Ejendommen er beliggende ud mod den trafikerede Nørregade, der inden for 2 minutter tager jer på Esbjergmotorvejen.

Ejendommen vil være ideel til alt lige fra Tømrer-, entreprenør- og vognmandsvirksomhed til Rednings- og taxa/bus station osv.

Kontakt EDC Erhverv Poul Erik Bech for yderligere oplysninger samt aftale om fremvisning og gennemgang af projektet.

Synlig og multianvendelig erhvervsejendom med stor grund, beliggende nær Esbjergmotorvejen
Ejendommen er beliggende i den ydre del af Holsted, der sammen med Holsted stationsby i dag byder på 3.046 indbyggere i disse to Holsted-byer. Fra Holsted Stationsby er der 5,1 km til Motorvej E20.

Holsted ligger i Vejen Kommune, der er beliggende i Region Syddanmark og har 42.596 indbyggere (2022).

Vejen har udviklet sig fra at være en landsby til at være en stationsby, hvilket medførte et øget fokus på industriområdet. Denne udvikling har præget erhvervslivet i byen, hvor flere virksomheder har valgt at bosætte sig i Vejen kommune.

Der er gode transportmuligheder til og fra Vejen/Vejen Kommune, hvorfor beliggenheden er attraktiv, herunder også for flere transportvirksomheder. Såvel Vejen Station som Holsted Station ligger på strækningen mellem Esbjerg og Kolding.

Hovedbyen Vejen har en række attraktioner, heriblandt Vejen Kunstmuseum, Vejen Troldepark og Vejen Idrætscenter, som er attraktive samlingspunkter, hvor både børn og voksne kan nyde godt af leg, sport og natur.

Forslag til anvendelse

Lager

Økonomi

Pris i kr.
1.195.000,-
Pris pr. m² kr.
1.060,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-

Lokalet

Etage areal
1127 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
11641 m²

Faciliteter

Garage
Kantine
Omklædningsrum
Opholdsrum
Port
Lager

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
SYDJYLLAND / Lager & Produktion / - Aug2023

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere