SENEST SET
FAVORITTER

Storegade 82, 6670 Holsted

Centralhotellet i Holsted søger ny ejer

3.995.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7518 XX XX Se nummer
E-mail xx@estate.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 4464BType : Hotel & Restaurant

Flot og markant bygning i Holsted

Nu kan I overtage Centralhotellet i Holsted. Det velfungerende og flot renoverede hotel søger nemlig nye ejere, og I kan således blive de nye indehavere af dette traditionsrige hotel og spisested. Som det sig hør og bør for en stationsby er hotellet - byens ældste bygning - placeret lige overfor banegården, og det står som et markant vartegn for Holsted. Hotellet har ni dobbeltværelser, ligesom her er gode køkkenfaciliteter, restaurant og to selskabslokaler, der kan danne rammen om klassiske familiefester eller større events som eksempelvis koncerter.

Centralhotellet blev i 2012 flot renoveret, og når man ankommer til byens station eller triller bilen op på parkeringsarealet foran ejendommen, er det næsten som at træde ind i et afsnit af Matador. Med den hvidpudsede facade og de røde dannebrogsvinduer emmer ejendommen af klassisk stationsbycharme.

Indenfor fortsætter det gode indtryk, for her er de klassiske udsmykninger som fyldningspaneler på væggene og synlige loftsbjælker på fineste vis kombineret med moderne detaljer som akustiklofter og nydelige, slidstærke gulve, der er nemme at holde.

De ni dobbeltværelser findes på førstesalen, hvor der ligeledes findes fire badeværelser. Stueetagen byder på restauranten, en hyggelig lounge, toiletfaciliteter, et legerum til de yngste gæster samt de to selskabslokaler, som har plads til henholdsvis 30 og 110 spisende gæster. Den store sal er indrettet med scene, og den gode akustik gør lokalet oplagt som udgangspunkt for events og koncerter med plads til op til 250 gæster. Køkkenet er velindrettet, og her er både tilstødende anretterkøkken samt et opvaskerum.

Ejendommens traditionelle kørestald er opdelt i tre rum, hvoraf det ene kan anvendes som grovkøkken eller garage, mens de to andre rummer et pillefyr og en pilletank. Fra den store sal er der desuden udgang til en have med terrasse, nedgravet trampolin og legetårn. Terrassen kan anvendes til udeservering, hvilket også gælder arealerne foran hotellet.

Kontakt os for flere detaljer.

Forslag til anvendelse

Spisested
Hotel

Økonomi

Pris i kr.
3.995.000,-
Årlige driftsudgifter kr.
79.505,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
47,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
1706 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
2516 m²

Faciliteter

Anretterkøkken
Garage
Loftsbjælker
Lounge
Terrasse
Toiletfaciliteter
+Mere

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK