SENEST SET
FAVORITTER

Holmeåvej 25, 6682 Hovborg

Sjælden mulighed i Hovborg

3.495.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7611 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 3564-SType : Andre typer

Stor naturgrund med fiskesøer, dambrug og butik samt flot renoveret stuehus

Introduktion:
Nordicals erhvervsmæglere udbyder en spændende og sjælden mulighed i Hovborg, til salg. Drejer man ind ved Holmeåvej, kommer man til Hovborg Fiskesø. Her møder man et område med skønne naturomgivelser; 2 fiskesøer, flere bassiner til dambrug, en mindre enhed til butik samt et indbydende parcelhus, som tilsammen fordeler sig over et stort grundareal på hele 29.602 m².

Beliggenhed:
Ejendommen placerer sig i en fredelig kulisse i Hovborg, kendt som Hovborg Fiskesø, mellem Holsted og Hejnsvig, hvor natur og friluftsliv er omdrejningspunktet. Den samlede ejendom strækker sig over flere matrikler med fantastisk naturgrund, og Kyst til Kyst Stien nærmest lige i "baghaven" sammen med den omkransende Holme Å.
Tæt på ejendommen findes både indkøb og aktivitets- og foreningshuse. Fra Hovborg er der blot 20 minutters kørsel til bylivet i Vejen, og endnu kortere afstand til den nærliggende Holsted Stationsby, hvor man bl.a. finder lægehus og apotek.

Beskrivelse:
Ejendommen fordeler sig over en skøn naturgrund med et stort areal på i alt 29.602 m². På grunden findes et velholdt område med 2 fiskesøer, hvor der i forbindelse hermed er etableret gode overdækninger og shelters samt madpakkehuse for både børn og voksne. Over for fiskesøerne findes et større område med 15 bassiner til dambrug
- Bemærk at fodrerettigheder kan tilkøbes, hvis man ønsker at fortsætte drift heraf. Fra adressen er der desuden gode muligheder for at drive butik inden for fiskedelikatesse, ligesom Fiskesøens hjemmeside vil kunne aftales overtaget i handlen.

På grunden findes også et flot stuehus til boligformål, der løbende er renoveret med respekt for bevaringsværdige udsmykninger. Huset fordeler sig på 146 m², og er opført i 1920, jf. BBR. Her får du en bolig med sjæl og charme, hvor flere oprindelige særpræg er velbevaret, bl.a. synlige loftsbjælker og vinduer med sprosser. Boligen rummer en indbydende lys stue, der er indrettet med flot spisestue i den ene ende og hyggelig tv-stue med brændeovn i den anden. Derudover findes køkken med spiseplads, rummeligt bryggers, flere gode værelser, et badeværelse med bruseniche samt en dejlig terrasse med en flot anlagt have.
Tagetagens 40 m² er udnyttet, og indrettet som teenageafdeling med plads til både seng, sofagruppe og studiekrog. Etagen har et spændende udtryk, da man her har bevaret de synlige bjælker, der skaber en flot kontrast til det ellers moderniserede værelse. Herfra er desuden adgang til fin lille altan med god udsigt udover det harmoniske naturlandskab.

I forbindelse med huset findes også en stor og nyere opført maskinhus/garage på hele 193 m². Garagen rummer i alt 4 porte, heraf 3 i siden og 1 i gavlen. Garagen er omgivet af et grusbelagt udenoms-areal, således de fleste vogne og køretøjer kan komme til her.

Anvendelse:
Ejendommen finder anvendelse indenfor fiskeri- og dambrugs-erhverv, og henvender sig til en køber der drømmer om masser af plads, friluftsliv med skøn natur, og længere til naboen end i skoven. Ejendommen fremstår utroligt velholdt og erhvervsdelen velfungerende, og er klar til overtagelse uden yderligere behov for justeringer. Her er både plads til at fortsætte hvor sælger slap, ligesom der også er rige muligheder for at finde sin egen passion for anvendelsen.

Kontakt Nordicals og forhør nærmere på 7611 0160.

Forslag til anvendelse

Apotek

Økonomi

Pris i kr.
3.495.000,-
Pris pr. m² kr.
7.907,-
Årlige driftsudgifter kr.
25.486,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
58,-

Lokalet

Etage areal
442 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
29602 m²

Faciliteter

Altan
Badeværelse
Bjælker
Brændeovn
Garage
Spiseplads
Terrasse
Port
Køkken

Teknik

Tv

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere