SENEST SET
FAVORITTER

Gørtlervej 12, 6600 Vejen

Værkstedsejendom med byggefelt

3.200.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7026 XX XX Se nummer
E-mail xx@danbolig.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 90800001461Type : Andre typer

Attraktiv værkstedsejendom med tilhørende byggemodnet byggefelt til ca. 500 m² erhvervsbyggeri

Ejendommen er opført i 2019 som en fuldt isoleret og opvarmet værkstedsejendom med stålfacader samt høj og bred port til store lastbiler i fronten mod vejen. Bygningen har en indvendig frihøjde på 5,40 m og porten er 4,57 m høj og 5,98 m bred.

Der er opbygget en 1. sal i den bageste del af hallen, der udgør ca. 140 m2 med normal loftshøjde. 1. salen bliver brugt til træværksted og lager. Hallen i stueplanet med fuld loftshøjde er på ca. 260 m2.

I stueplanet under 1. salen er der indrettet bolig på ca. 120 m2. Boligen indeholder en stor stue og køkken i ét, 3 værelser og bad, og der er udgang til dejlig overdækket terrasse fra stuen. Desuden er der frokoststue med tilhørende toilet, som kan tilgås fra hallen. Boligarealet kan anvendes som bolig for køber eller eventuelt anvendes som overnatningsmulighed for udenlandsk arbejdskraft eller som bolig for en ansat.

Der er et byggefelt på grunden, hvor der kan opføres ca. 500 m2 erhvervsbyggeri. Jorden er meget rig på sand, hvilket gør det ideelt at bygge på. Byggefeltet er byggemodnet og alle afgifter er betalt.

Ejendommen er velegnet til mange brancher såsom tømrer, murer, VVS, entreprenør, vognmand, montage, smed, produktion, logistik mv.

Vejen Kommune er centralt placeret i Trekantområdet og er en erhvervsvenlig Kommune. Erhvervsstrukturen i Vejen Kommune bygger på en driftig håndværks- og industritradition og virksomhedernes konkurrenceevne er fortsat baseret på dygtigt håndværk og stærkt købmandskab. Generelt er der mange store og små virksomheder, der er vokset ud af de kloge hænder, og samtidigt ansætter virksomhederne også flere og flere vidensmedarbejdere.

Forslag til anvendelse

Lager

Økonomi

Pris i kr.
3.200.000,-
Pris pr. m² kr.
6.202,-
Årlige driftsudgifter kr.
18.908,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
37,-

Lokalet

Etage areal
516 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
2500 m²

Faciliteter

Bad
Toilet
Terrasse
Port
Køkken
Lager

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere