SENEST SET
FAVORITTER

Søndergade 7, 6670 Holsted

Blandet bolig og erhvervsejendom sælges

1.045.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7611 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 3081SType : Andre typer

Men beliggenhed i landsbyen Holsted sælges blandet bolig- og erhvervsejendom, Få meget for pengene!

Introduktion:
Nordicals erhvervsmæglere udbyder ejendom i Holsted til salg. Gennem mange år har der fra ejendommen været drevet tøjbutik og fra bagbygningerne har ejer tidligere drevet el-installationsforretning. Ejendommen er ideel til køber med selvstændig virke bl.a. med stor lejlighed der bliver ledig til køber. I området forefindes indkøbsmuligheder og meget flot naturområde ned til Holsted å.

Beliggenhed:
Ejendommen er beliggende i hovedgaden i landsbyen Holsted som ligger ved motorvejen mellem Kolding og Esbjerg og med hovedvej til Ribe/Grindsted. Med placering i hovedgaden er der kort afstand til bager, apotek og indkøb (Fakta) lige rundt om hjørnet.

Holsted har et meget aktiv foreningsliv og er et godt bosted med lægehus, skole og idrætsfaciliteter. Danish Crown har opført et stort kvægslagteri i byen hvilket har givet et stort løft for byen og kommunen.

Ejendommen har en 1.203 m² stor grund udlagt i kørefast grus med gode parkeringsforhold til kunder.

Beskrivelse:
Hovedejendommen er jf. BBR opført i 1977 i hvide mursten og med eternittag. I 1986 blev ejendommen udvidet med en garage.

Forhuset indeholder i stueplan en ca. 261 m² butik med udstilling, lager og personalefaciliteter samt toilet. Der er store facadevinduer til hovedgaden.

På 1. sal forefindes en 150 m² stor lejlighed med stor stue (med altan), stort køkken, 3 værelser, bad/toilet samt gæstetoilet. Lejligheden bliver ledig til køber. Alternativt kan lejligheden udlejes uden problemer. Lerjligheden har el-varme.

Baghusene består af nydelige kontorer på ca. 77 m² med personalekøkken samt lager/garage også på 77 m² med delvist udnyttet loftrum/lagerrum. Fra disse lokaler drev ejer tidligere El-installationsforretning.

Anvendelse:
Ejendommen kan anvendes til mange handelsmæssige formål f.eks: El-installatør, VVS-forretning, WEB-forretning, frisør o.a.

Forslag til anvendelse

Lager

Økonomi

Pris i kr.
1.045.000,-
Pris pr. m² kr.
1.683,-
Årlige driftsudgifter kr.
13.331,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
21,-

Lokalet

Etage areal
621 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1203 m²

Faciliteter

Altan
Bad
Garage
Gæstetoilet
Lagerrum
Loftrum
Parkeringsforhold
Køkken
Lager
Kontor

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere