SENEST SET
FAVORITTER

Håndværkervej 10B, 6800 Varde

Erhvervsejendom på 2.596 m² i Varde

5.400.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7610 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 67001225Type : Lager & Produktion

På en god placering med stor synlighed i f.t. trafikeret indfaldsvej, sælges multianvendelig ejendom på en 10.724 m² stor grund

Nu sælges denne velbeliggende erhvervsejendom på Håndværkervej i Varde, som i mange år har været fast base for GPP Perimeter Protection A/S (det tidligere ”Gunnebo'), der som en del af en stor svensk koncern producerer sikringsløsninger – såsom hegn, skydeporte, bomanlæg m.v. og som har hele verden som sin markedsområde.

Ejendommen er oprindelig opført til entreprenør- og byggevirksomhed i 1977, og blev i 1980 væsentlig om-/tilbygget, hvormed ejendommen i dag rummer et samlet erhvervsareal på 2.596 m2 – bestående af et administrationsafsnit, en større produktionshal, finmekanisk værksted samt tilstødende lagerfaciliteter. Herudover findes en kælder under administrations-delen på 68 m2, indrettet med 2 arkivlokaler.

Administrationsbygningen i ét plan udgør ca. 412 m2 og er indrettet med reception, små og store cellekontorer, mødelokaler i varierende størrelser, kantine, serverrum, en toiletsektion i begge ender, heraf det ene med bad. Via trappe fra receptionsområdet tilgås en god, tør kælder på 68 m2, indrettet til arkiv. Selve administrationsdelen er fleksibelt ombygget med en fordelingsgang på langs i bygningens midte, med mulighed for at op- eller nedskalere de tilstødende lokaler til henholdsvis enkeltkontorer eller storrumskontorer – alt efter behovet.

Fra administrationsbygningen er der indvendigt adgang til produktionshallen, hvor der i den sydlige galvende er indrettet ca. 62 m2 til bade- og omklædningsrum samt kantine. Ovenpå, dvs. i den udnyttede tagetage, er yderligere 59 m2 indrettet til 3 kontorer.

Den øvrige del af produktionshallen er 80 m. lang og indrettet med ventilations- og udsugningsanlæg samt kraner (op til 2,5 ton) til brug for smedearbejde. Loftshøjden er ca. 3,8 m. i siderne og 6,5 m. til kip. Produktionshallen har to porte mod gården og en port i gavlen mod nord/Håndværkervej og opvarmes med kaloriferblæsere (fjernvarme).

Sammenbygget med produktionshallen ligger 2 parallelle lagerhaller på i alt ca. 840 m2, der ligeledes har en loftshøjde på ca. 6,5 m. i kip. Begge lagerhaller har porte i begge ender og er pt. uopvarmede. Dog er der i den del mod produktionshallen indrettet et ”el-værksted” på ca. 100 m2, der er isoleret og opvarmet og som også rummer et mindre kontor samt toilet.

Til ejendommen hører et stort grundareal på 10.724 m2, der for den overvejende dels vedkommende er befæstet og indhegnet. I det nordøstlige hjørne af grunden er indhegnet et særskilt areal på ca. 1.270 m2, der er befæstet til særligt tungt materiel.

Ejendommen er underlagt lokalplan nr. 07.E3.02, der har til formål at sikre nærområdet til erhvervsformål i form af lettere industri, lager- og værkstedsvirksomhed, herunder service- og forretningsvirksomhed. Lokalplanen muliggør såvel videreopdeling af grunden som tilbygning på grunden, idet den maksimale bebyggelsesprocent udgør 33 %. Det er desuden tilladt netop i dette område at opføre en bolig i tilknytning til ejendommens erhvervsbebyggelse.

Området:
Ejendommen er beliggende i Vardes nordvestlige bydel – i et udbygget område med blandet bolig og erhverv. I området ses flere håndværksvirksomheder, produktionsvirksomheder samt virksomheder inden for salg og service – og netop dette erhvervsområde, er en af de få steder i Varde, hvor det er muligt at kombinere bolig og erhverv på samme ejendom. Herfra er der god sammenhæng med det omkringliggende vejnet.

Nærværende ejendom har tilmed en synlighedsværdi i forhold til Vestre Landevej, hvor der i gennemsnit passerer over 10.000 køretøjer hvert døgn, året rundt – primært fordi, Vestre Landevej er den store indfaldsvej fra Vardes nordvest- og vestlige opland.

Ikke langt fra ejendommen ligger dagligvarebutikkerne Rema 1000 og Lidl, som er med til at understøtte den meget positive udvikling i nærområdet, hvor der de senere år har samlet sig meget handel i øvrigt. Med kun ca. 2,2 km til den absolutte centrum i Varde, er der desuden kort afstand til midtbyens mange faciliteter.

Forslag til anvendelse

Værksted
Lager

Økonomi

Pris i kr.
5.400.000,-
Pris pr. m² kr.
2.080,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-

Lokalet

Etage areal
2596 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
10724 m²

Faciliteter

Arkiv
Bad
Toilet
Kantine
Kælder
Lagerfacilitet
Omklædningsrum
Reception
Skydeport
Storrumskontor
Port
Lager
Kontor

Teknik

Fjernvarme
Udsugningsanlæg
Ventilation

MARKEDSINDEX

SYDJYLLAND / Lager & Produktion / - Dec2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere