SENEST SET
FAVORITTER

Håndværkervej 15, 6800 Varde

Velbeliggende bilforretning i Varde Nord

6.200.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7610 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 67000866Type : Lager & Produktion

Med en god, synlig og let tilgængelig beliggenhed på hjørnet af Nordre Boulevard/Håndværkervej, sælges nu velholdt bilforretning

Nu sælges en af Vardes mest kendte bilforretninger som følge af, at den hidtidige bruger (Horsted Biler) er flyttet til større lokaliteter.

Ejendommen er oprindelig opført med 1.207 kvm i 1978 og er siden tilbygget med 708 kvm i 1988 og ombygget i 1999. Ejendommen har fra oprindelsen været anvendt til bilforretning med tilhørende værksted og servicefaciliteter for mandskab og kunder. Såvel inde som ude fremstår ejendommen i velholdt og brugbar stand.

Indretningen er relativ fleksibel, idet der er god mulighed for at sammenlægge lokaler og f.eks. udvide udstillingsdelen - alt efter en ny brugers behov. Kontorer, omklædning og bad, kantine og reception er placeret i tilknytning til værkstedsdelen, mens der er salgskontorer i tilknytning til udstillingshallerne.

På siden af ejendommen og foran udstillingsdelen (mod Nordre Boulevard) er grunden pænt anlagt med parkeringsarealer (ca. 63 P-pladser) og grønne områder. På bagsiden af ejendommen (mod Navervej) er grunden desuden anlagt med et stort antal parkeringspladser i tilknytning til værkstedsdelen.

Ejendommen er underlagt Lokalplan nr. L639, indenfor hvilket område der må udøves virksomhed, som ikke - eller i ubetydelig grad - medfører gener i form af rystelser, støj, luftforurening eller lugt. En anvendelse til lettere industri og værkstedsformål samt mindre lagervirksomhed er tilladt - ligesom også service-, forretnings- og udstillingsvirksomhed i tilknytning til de pågældende erhverv er tilladt. Der må desuden bygges én bolig i tilknytning hver virksomhed i området.

Ejendommen har en god synlighed mod den trafikerede Nordre Boulevard, og har rigtig gode adgangsforhold til og fra grunden. En gedigen og attraktiv ejendom med flere anvendelsesmuligheder.

Forslag til anvendelse

Værksted

Økonomi

Pris i kr.
6.200.000,-
Pris pr. m² kr.
3.238,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-

Lokalet

Etage areal
1915 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
6470 m²

Faciliteter

Bad
Omklædning
Kantine
Parkeringsplads
Reception
Kontor

MARKEDSINDEX

SYDJYLLAND / Lager & Produktion / - Aug2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere