SENEST SET
FAVORITTER

Nørremarken 2, 6823 Ansager

Kvalitetsejendom i Skovlund på 1.396 kvm

3.950.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7610 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 67001136Type : Kontor

Med en god, synlig beliggenhed på 8.000 kvm regulær grund, sælges denne velindrettede kontorejendom med tilhørende lagerafsnit.

Velindrettet domicilejendom på 1.396 kvm - synligt beliggende på en god 8.000 kvm grund i Skovlund.

Nu sælges denne velindrettede erhvervsejendom i Skovlund, som i en lang årrække har dannet en højest præsentabel ramme for nuværende ejer, Foodservice Danmark A/S, der i forbindelse med omstruktureringer nu sælger ejendommen til fri disposition for en ny ejer.

Ejendommen er opført i ét plan i 1990, og væsentlig om-/tilbygget med en ny kontorfløj i 2006 – og rummer således i dag et samlet areal på 1.396 kvm, der overvejende består af kontor og administration på ca. 1.003 kvm med tilhørende lager på ca. 393 kvm. Derudover kommer en mindre kælder på 60 kvm (depot/arkiv), der ikke indgår i erhvervsarealet.

Selve kontordelen er overvejende placeret i to store fløje, hvor kontor- og mødelokaler ligger på hver side af de højloftede lyse gange på langs i fløjene. Der er stor fleksibilitet i denne indretning, idet rumopdelingen så vidt muligt er udført i ikke-bærende vægge. Dermed kan der nemt indrettes i flere separate kontorer, eller større åbne kontormiljøer – alt efter behovet.

Lagerdelen ligger i en tilstødende fløj på 468 kvm, der er opført i betonelementer med facader beklædt med aluplader. 75 kvm af denne bygning er dog inddraget til kontorbrug, mens der stadig er 393 kvm tilbage, som anvendes til lagerformål. Indvendigt er loftshøjden op til ca. 4,25 m. Til denne bygning er tilknyttet en læsserampe og en passende stor parkeringsplads til lastbiler.

Overalt i ejendommen er anvendt gode, solide materialer, og bygningerne fremstår i en pæn og præsentabel stand såvel inde som ude. Der skal derfor ikke påregnes megen løbende vedligeholdelse fremadrettet. Indvendigt fremstår i særdeleshed kontorfløjene lyse og imødekommende – og det fornemmes tydeligt, at der er lagt vægt på at skabe et både funktionelt og behageligt kontormiljø, hvor den bygningsmæssige høje kvalitet samtidig gør, at ejendommen nemt kan bære prædikatet ”domicilejendom”.

Ejendommen opvarmes med centralvarme fra eget anlæg (naturgas), og er desuden udstyret med ventilation overalt, på nær i lagerdelen. Energimærkningen har fået karakteren ”D”.

Til ejendommen hører en god, regulær grund på 8.000 kvm, der ligger på hjørnet af Nørremarken og Hovedgaden, som er færdselsåren til erhvervsområdet i byens nordlige ende. I det hele taget er der de bedst mulige adgangsforhold til og fra grunden. Grunden er overvejende udlagt i græs og grønne beplantningsbælter, men rummer også en større parkeringsplads.

Grunden er underlagt bestemmelserne i Lokalplan 19.01.L01, der bl.a. har til formål at fastlægge lokalplanområdet til erhvervsformål op til miljøklasse 4. Ifølge lokalplanen må grunde bebygges med maks. 50 % – hvorfor der teoretisk set må tilbygges helt op til 2.604 kvm yderligere på nærværende grund.

Info om nærområdet:
Skovlund er en by med 546 indbyggere (2019) beliggende i Varde Kommune – ca. 22 km. nordøst for Varde, 12 km sydøst for Ølgod, 5 km nordvest for Ansager og 15 km vest for Grindsted. Byen har egen dagligvarebutik og sparekasse og rummer bl.a. en friskole og en efterskole. Derudover har byen – til trods for sin begrænsede størrelse – et driftigt erhvervsliv og rummer flere både mindre og større virksomheder. Mest kendt er Flensted Food Group A/S og Flensted Snitgrønt A/S, der har hovedsæde i byen, og som gennem årtier har været med til at præge byen og området med sine tilstedeværelser.

Forslag til anvendelse

Kontorer
Hovedsæde

Økonomi

Pris i kr.
3.950.000,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
1396 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
8000 m²

Faciliteter

Depot
Kælder
Læsserampe
Parkeringsplads
+Mere

Teknik

Centralvarme
Ventilation

MARKEDSINDEX

SYDJYLLAND / Kontor / - Apr2020

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK