SENEST SET
FAVORITTER

Jernbanegade 2, 6855 Outrup

Landsbykro/-hotel i Vestjylland sælges !

4.995.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7513 XX XX Se nummer
E-mail xx@edamjensen.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 6531BType : Hotel & Restaurant

Beliggende i landets største turistområde - kan købes for ca 1 års bruttoavance - flot stand overalt - stor diner transportable

Hotel Outrup - gennem mange år hele byens hotel og samlingssted - er en anerkendt selskabsforretning med meget stor omsætning i ældremad/diner transportable (6 leasede varebiler med 14 timelønnede chauffører sørger daglig for udbringning) og forretningen er gennemgribende istandsat og renoveret gennem de seneste år, først af det lokale Outrup Erhvervsinvest og senest af nuværende ejer siden 2007, der forud i en årrække forpagtede hotellet af Outrup Erhvervsinvest og som nu har lyst til at trappe ned i arbejdslivet og derfor har sat hotellet til salg.
Grunden på 3.674 m2 er centralt beliggende i centerområde lige ud til byens hovedgade og over for Jernbanestationen (Esbjerg-Varde-Nr Nebel), hvilket giver gode muligheder for salg af selskaber også i nabobyerne.
Bygning 1 og 2 er fra 1902 med om-/tilbygninger fra 1993 og har et bebygget areal på 879 m2 med boligareal 240 m2 iflg BBR, mens bygning 3 fra 1973 er en selvstændig værelsesfløj på 141 m2 i røde sten/eternittag beliggende i haven og indeholdende 6 pæne dobbeltværelser med eget bad. Desuden lagerbygning 21 kvm med overdækket af-/pålæsningsplads, stor garage, kartoffelskrællerum og mindre kælder (lager). På 1. sal god lejlighed, pt udlejet, og bad samt omklædning for personalet.Stor p-plads over for hotellet ved jernbanen tilhører Hotel Outrup.
Hovedindgangen består bl a af nyere glastilbygning/loungeområde ca 12-15 siddepladser/hall m/garderobe fra 2008 med opvarmet travertingulv og flotte toiletter m/opvarmede gulve, herrer 2 toiletter + urinal, damer 3 toiletter, handicaptoilet. Fra hall adgang til de 2 sammenhængende sale med bueloft, paneler i ca 1,20 m`s højde, parketgulve og med plads til op til ca 150 persone (de 2 sale kan opdeles til hhv 100 og 50 prs), udgang til haven (mulighed for udeservering) og adgang til restaurant nyindrettet i 2011med parketgulve, brændepejs, lille bar, 54 siddepladser, udgang til dejlig have (m/værelsesfløj fra 1973 i røde sten/eternittag) samt adgang til køkken og tørlager samt emballagelager i 2 selvstændige rum med udgang til overdækket varegård/af-/pålægningsplads/-rampe m/nyt tag, 2 kølerum samt frostrum, indgang til køkken og nedgang til kælder med vaskekælder samt teknikrum m/fjernvarme. Desuden fra hall adgang til mødelokale ca 30 - 40 prs.
Køkkenet ligger centralt for både MUAH samt a la carte, selskaber og krostue og har skridsikkert Epoxygulv, gas-komfuret til ca 180.000 er fra 2021 med 12 blus, separat opvaskekøkken med vask og spuler og bag krostuen og mødelokalet er der anretter-/buffetbord, lagerrum for bl a varmeskabe til bilerne. Krostuen har egen indgang fra hovedgaden og egne herre- og dametoiletter med fliser til loft og ca 40 pladser samt bar. Her vil der nok også kunne laves ude-servering mod hovedgaden. Adgang til lejlighed (pt udlejet) sker via selvstændig indgang over for jernbanen og her findes også personaleomklædning og -bad 8oprindelig en del af den samlede lejlighed, der dengang var 240 m2, i dag ca 124 m2, lejligheden er pt udlejet til en køkkenmedarbejder for 6.600 pr md incl forbrug. Her vil evt på sigt kunne laves yderligere værelser.
I gården findes en større garage, hvor der også er indrettet lager for øl, vand og vin samt kartoffelskrællerum og mindre værksted.
Hotel Outrup har alkoholbevilling til kl 05:00 og er normalt åbent alle ugens 7 dage fra 10:00 til 09:00 og efter behov ved selskaber.
Drives som byens og egnens hotel, selskabs- og a la carte forretning samt meget mad ud af huset - ældremad og diner transportable, smørrebrød mv. Hotel Outrup er visiteret af Varde kommune til ældremad og bringer efter behov mad ud i stort set hele kommunen og har hertil leaset 6 varebiler, der alle har varmeskabe, og som drives v h a ca 14 timelønnede chauffører.
Automater i krostuen tilhører Thorbjørns automater, indtægter efter fradrag af afgifter deles.
Hovedbygningen er opført i teglsten, men malet. Tag skifer (eternit på sal), nuværende ejer har skiftet alle vinduer til vedligeholdelsesfrie plast-thermo, fjernvarme (pt ca 10.400/md).
Ejer er uddannet kok, herudover er beskæftiget 2 fuldtids i køkken til morgenvagt, ældremad og aftenvagt, desuden deltids-souschef ca 15 timer pr uge , servering klares ved løs hjælp på timebasis ligesom chaufførerne er time-aflønnede.
Outrup er en del af Varde kommune, der er den kommune, der har flest turist-overnatninger om året i Danmark og takket være de store bade- og ferieområder Blåvand, Ho, Vejers, henne, Nymindegab, Holmsland Klit, Bork, Falen, Jegum, Grærup, Børsmose, Skaven m fl er der tale om et område med virkelig mange turister hvert år.
Aktiviteter bl a Outrup Golfbane (9 hullers pay & play bane), flotte golfanlæg i Henne, Blåvandshuk, Varde, Dejgbjerg, Søndervig, Esbjerg (Marbæk og Brejnholtgård), Fanø, Bramming.
Desuden speedway i Outrup og Holsted, fodboldgolf i Outrup, flere lystfiskersøer (1 i Outrup), gode lakseførende åer (Varde å, Skjern å, Sneum å, Konge å, Ribe Vesterå , Gels å, Ringkøbing fjord, attraktioner som Vesterhavet med de mange fine strande, Fiil sø med Danmarks største bestand af kronvildt, Kallesmærsk Hede, Legoland, Løveparken, Varde miniby, Eventyrets Land, Fanø, Vesterhavet, Ribe, Varde, Esbjerg, Ringkøbing, Holmsland klit, mange gode museer etc etc. etc.
Outrup har fodboldstadion og idrætshal.
En virkelig god m/k-forretning med et trofast publikum og et godt renommè og masser af muligheder for udvikling.
Omsætningen er på ca 7 mio og forretning og ejendom udbydes således til en pris, der kun modsvarer ca 1 års bruttoavance, hvilket er utrolig rimeligt.
Outrup har flere gode butikker, pengeinstitut, skole mv, gymnasium og handelsskole findes i Varde og der bor a 700 i Outrup og vel ca 7.000 i det nærmeste opland - et tal, der er væsentligt større om sommeren p gr a de mange turister. Afstand Henne Strand kun ca 14 km.
Tæt på Billund, Esbjerg, Stauning og Karup lufthavne.
Bemærk, at prisen incl inventar, maskiner, ordrebog, goodwill mv er mindre end 3900 pr m2 bygning !

Forslag til anvendelse

Hotel
Diner
Krostue
Bar

Økonomi

Pris i kr.
4.995.000,-
Årlige lejeindtægt kr.
60.000,-
Pris pr. m² kr.
3.899,-
Årlige lejeindtægt pr. m² kr.
47,-
Årlige driftsudgifter kr.
21.841,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
17,-

Lokalet

Etage areal
1281 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
3674 m²

Faciliteter

Bad
Omklædning
Garage
Garderobe
Hall
Handicaptoilet
Kok
Kælder
Lagerrum
Loungeområde
Rampe
Mødelokale
Paneler
P-plads
Parketgulv
Teglsten
Toiletter
Køkken
Lager

Teknik

Fjernvarme
Kølerum
Teknikrum

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere