SENEST SET
FAVORITTER

Nørregade 3, 6840 Oksbøl

Erhvervsejendom i Oksbøl til salg

1.498.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7611 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 3546-SType : Hotel & Restaurant

Ejendommen for nyligt renoveret og med super central beliggendhed

Introduktion:
Nordicals erhvervsmæglere udbyder erhvervsejendom med en central beliggenhed i Oksbøl, til salg. Ejendommen anvendes pt. som pub, samt udlejning af festlokaler til afholdelse af større arrangementer, fester og begivenheder.

Beliggenhed:
Ejendommen har en synlig og attraktiv beliggenhed lige i centrum af Oksbøl. I området findes mange forskellige erhvervsnaboer, bl.a. Super Brugsen, Turisthotellet, apotek etc. Lige over for ejendommen findes Fakta med en tilhørende stor parkeringsplads, hvilket ligeledes bidrager til mange forbipasserende dagligt. Fra ejendommen er der desuden kort afstand til Oksbøl Station, og der er således gode muligheder for at tilgå ejendommen såvel i bil som med kollektiv trafik.

Beskrivelse:
Ejendommen er opført i 1936, med til-/ombygning i 1985 jf. BBR. Ejendommen fremstår udvendigt i pæn vedligeholdelsesmæssig stand, og er for nyligt renoveret med bl.a. nyt tag og ny facade. Ejendommen fordeler sig på i alt 234 m², hvoraf 194 m² udgør erhvervsareal for "Pubben" og de resterende 40 m² er udnyttet tagetage. Endvidere findes 24 m² kælder.

Pubben er indrettet i klassisk "brun stil" med barområde, spillemaskiner og rummer flere mindre bordarrangementer til gæster fordelt rundt i lokalet. Tilhørende pubben findes 2 toiletter. Fra pubben er der desuden adgang til endnu et lokale, der i dag benyttes som festsal, både til interne arrangementer for pubben, og som udlejning til større fester og begivenheder.

De 40 m² udnyttet tagetage er, jf. BBR registreret som erhverv, men er pt. udlejet som lejlighed til beboelse. Lejligheden fremstår lys og moderne, og i flot vedligeholdelsesmæssig stand. Den er indrettet med pænt køkken, stue, samt nydeligt badeværelse.

Anvendelse:
Med en attraktiv og synlig beliggenhed, der er nem at finde for turister og ikke mindst velkendt af de lokale, finder ejendommen gode anvendelsesmuligheder til pub, café og der tilsvarende.

Kontakt Nordicals og forhør nærmer på 7611 0160.

Forslag til anvendelse

Café

Økonomi

Pris i kr.
1.498.000,-
Årlige lejeindtægt kr.
42.000,-
Pris pr. m² kr.
6.402,-
Årlige lejeindtægt pr. m² kr.
179,-
Årlige driftsudgifter kr.
19.313,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
83,-

Lokalet

Etage areal
234 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
365 m²

Faciliteter

Badeværelse
Festlokaler
Kælder
Parkeringsplads
Toiletter
Køkken

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere