SENEST SET
FAVORITTER

Krosvinget 1, 6818 Årre

Kendt Kongekrone Kro m. ejendom

1.498.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Kontaktperson: Flemming
Telefon +45 2299 XX XX Se nummer
E-mail xx@restaurantsalg.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 5012Type : Hotel & Restaurant

En af Danmarks ældste og bedst bevarede tidligere Privillegeret Kro i Sydvestjylland med stort opland.

Nu godkendt som KONGEKRONEKRO pga. dokumenteret historie tilbage til 1708. Kroen er løbende vedligeholdt og fremstår meget autentisk og romantisk ved siden af kirken, i landsbyen Fåborg mellem Esbjerg og Grindsted.
Her er hele 6 lokaler, det største til 150 gæster. Velegnet som mand-kone-virksomhed, og der findes god privat bolig på kroen. Kroen sælges med ejendom.

Her tilbydes både a la carte, selskabsmenuer og take away. Den lange hovedbygning er stråtækt, med den flotte svungne gavl, som er tilbageført til udseendet fra 1927, hvorpå salen er tilbygget, som en vinkel. Tilstødende bygninger er med stål og tagpap tage, som alle er udskiftet inden for de sidste 12 år. Kroen består af i alt 533 m2 inklusiv hyggelig privat beboelse med gulvvarme på 68m2 og egen gårdhave imod syd. Desuden anneks/ferielejlighed med gulvvarme på 60m2, samt stor garage med lager og parkeringsplads lige overfor kroen. På kroen forefindes 6 serveringslokaler, som ligger hensigtsmæssigt i forhold til køkkenet: Sal godkendt til 150 gæster, med ovenlys og gavlvinduer med tilstødende lokale/foldedøre til 36, og lille terrasse. Bondestuen til 24. Lille og stor restaurant til hhv. 16 og 45 gæster. Og endelig omegnens mest populære krostue til 25, hvor der må ryges. Lyst og stort køkken med grovkøkken, lager og kælder. Som er veludstyret med køl og frys og alt hvad der kræves for, at lave god mad til store selskaber eller ud af huset. Billig opvarmning med nyere naturgas-fyr. Kroen er kendt som selskabsforretning med familiefester, busselskaber, søndagsmiddage og krostue. Og der er potentiale for at øge omsætningen med flere selskaber, a la carte og take away. Den kan overtages og videreføres, som den er, uden yderligere investering.

Forslag til anvendelse

take away
Restaurant
Krostue

Økonomi

Pris i kr.
1.498.000,-
Pris pr. m² kr.
2.044,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-

Lokalet

Etage areal
733 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Garage
Gårdhave
Kælder
Parkeringsplads
Terrasse
Køkken
Lager

Teknik

Gulvvarme
Køl

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere