SENEST SET
FAVORITTER

Klintingvej 204, 6854 Henne

Velbeliggende restaurant

1.950.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7610 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 67001397Type : Hotel & Restaurant

Restaurant Stausø - Tæt ved Henne st.

Efter at have drevet Restaurant Stausø med succes i 36 år, er det tiden til et generationsskifte. Restauranten har en beliggenhed med en skøn kombination af villahuse og grønne marker i et mindre landsbysamfund. Samtidigt er restauranten blot få kilometer væk fra Henne golfklub, der både tiltrækker faste medlemmer og turister til området. Når det kommer til beliggenhed rammer restauranten også plet, med sine kun få kilometer til både sø, skov og hav.

Restaurantens primære omsætning kommer fra både fester og turister primært fra Henne Strand området. I de senere år har restauranten ikke været markedsført, hvorfor der ses et pænt potentiale både på omsætning og indtjening.

Ejendommen består af et samlet grundareal på 3.092 m², hvoraf etageareal udgør 461 m². Hovedbygningen består af stort industrikøkken, to lokaler og et selskabslokale samt en øvre etage med mulighed for beboelse. I den tilknyttede bolig er der bl.a. 3 værelser, stue, badeværelse m.m.

I det lille landsbysamfund Stausø findes både friskole og børnehave. Der er mulighed for transport med bus, ved nærmeste busstoppested få meter fra restauranten. Bussen har direkte rute til Henne st. kun 4,3 km væk.

En ideel forretning og dejlig beskæftigelse med skønne kunder og turister, for et evt. ægtepar eller andre med stor interesse for service faget.

Forslag til anvendelse

Restaurant

Økonomi

Pris i kr.
1.950.000,-
Pris pr. m² kr.
4.230,-
Årlige driftsudgifter kr.
59.522,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
129,-

Lokalet

Etage areal
461 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
3092 m²

Faciliteter

Badeværelse
Selskabslokale

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere