SENEST SET
FAVORITTER

Strandvejen 72, 6854 Henne

Velbeliggende kro i befærdet område

2.500.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7610 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 67001241Type : Hotel & Restaurant

Nu sælges den for mange velkendte kro på Strandvejen 72 i Henne Stationsby, inklusiv bolig på 120 m² og på 2.975 m² stor grund.

Velbeliggende og meget velholdt kro på Strandvejen 72 i Henne Stationsby - inklusiv bolig på 120 m².

Nu er der en sjælden chance for at blive ejer af den velkendte Henne Stationskro, der i 35 år har været drevet af værtsparret Aase og Per Kristensen, der gennem alle årene også selv har beboet ejendommen. Parret planlægger deres velfortjente otium, i hvilken forbindelse ejendommen nu sættes til salg.

Ejendommen rummer et erhvervsareal på i alt 458 m², der består af bl.a. restaurant og krostue, køkken, opvaskerum o.l. Derudover to toiletsektioner – én ved entréen og én i kroens midte – og i tilknytning hertil en stor festsal med plads til ca. 100 siddende gæster og med indbygget scene i den ene ende. Sammenbygget hermed forefindes en nyere bygning med et stort åbent lagerrum samt depot/fyrrum.

Ejendommen har tilmed en nyanlagt og læfuld ”solgård” samt overdækkende arealer, hvor man har udsyn til Strandvejen – perfekt til udeservering i sommerhalvåret. Omme bagved ses en carport samt privat udhus, der er nyligt renoveret.

Såvel inde som ude fremstår ejendommen i en god og ordentlig stand, løbende vedligeholdt og moderniseret gennem årene. Der er lagt vægt på en lys og hyggelig indretning, som især er fremtrædende i den sydvestvendte restaurant og krostue med masser af lysindfald gennem de hvide dannebrogsvinduer.

På 1. sal ligger den private beboelse på 120 m², der udgør en pæn, velindrettet bolig - meget lyst og imødekommende.

Til ejendommen hører en stor grund på 2.975 kvm – og en stor del heraf er udlagt i en skøn, velanlagt og ugeneret have. Ønsker en ny ejer at udbygge ejendommen, levner grundens størrelse gode muligheder herfor.

Ejendommen ligger med den bedst mulige synlighed og tilgængelighed midt i Henne Strationsby – lige ved siden af byens togstation og lige ud til Strandvejen, der er eneste trafikrute gennem byen, og som især i sommerhalvåret er særdeles befærdet med tusindvis af turister.

Varde Kommune er den 2. største turistkommune i Danmark (efter København), med op mod 4,5 mio overnatninger årligt. En stor del af disse skyldes de store sommerhusområder ved Vestkysten – hvor Blåvand, Vejers Strand, Henne Strand og Nymindegab er de mest velkendte feriedestinationer.

Med områdets popularitet og de mange besøgende turister in mente, og ejendommen synlige beliggenhed lige ”midt i det hele”, har ejendommen en lys fremtid som kro, spisested og beværtning. Kontakt EDC Erhverv Poul Erik Bech for nærmere info og aftale om besigtigelse.

Forslag til anvendelse

Spisested
Krostue

Økonomi

Pris i kr.
2.500.000,-
Pris pr. m² kr.
4.325,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-

Lokalet

Etage areal
578 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
2975 m²

Faciliteter

Depot
Lagerrum
Køkken

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere