SENEST SET
FAVORITTER

Østervold 28, 6800 Varde

Flot ejendom på attraktiv beliggenhed

3.500.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7610 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 67001506Type : Detailhandel/butik

Med en formidabel placering centralt i Varde, lige mellem byens to største varehuse, sælges nu den tidligere slagterforretning

På attraktiv placering, midt mellem byens to største varehuse, sælges nu tidligere slagterforretning

Denne ejendom gennemgik i 2009 en total gennemgribende forvandling, da det tidligere beboelseshus (oprindelig opført i 1890) blev ombygget og ”nyopført” som det ejendommen er i dag – en moderne indrettet slagterforretning med butik, produktionslokaler samt tilknyttet lager og administration.

Ejendommen er bibeholdt i gammel byggestil, og har dannet en både charmende og funktionel ramme om en af Vardes succeshistorier, ”Krææs” (det tidligere ”Mad Med Mere”), som på grund af forretningsudvidelse nu er flyttet til en større lokation.

Ejendommen ligger på et af de mest befærdede steder i den centrale del af Varde, som er en gammel købstad med godt 14.000 indbyggere.

Beliggenheden fås næppe meget bedre end på dette hjørne af Østervold og Bøgevej, hvis man driver erhverv med behov for synlighed og let tilgængelighed.

Netop her færdes således meget af trafikken mellem Varde Syd og Varde Nord. Af samme årsag ligger de to store varehuse, Føtex og Kvickly, kun få meter herfra – ligesom der også findes andre forretninger og liberale erhverv i nærområdet. Lige overfor, på Bøgevej, ligger f.eks. Skjern Banks domicil i Varde, der blev nyopført i 2009 – samtidig med tilblivelsen af nærværende ejendom.

Selve ejendommen på Østervold 28 rummer i alt 319 etagemeter, bestående af ”hovedhuset” på 264 m2 samt den integrerede lagerbygning på 55 m2.

Hovedhuset er indrettet med butik og salgsområde i den forreste del (mod Østervold), hvorfra der er åben adgang til det bagvedliggende produktionsområde og lager.

Fra butikken er der trappe til udnyttet tagetage på 58 m2, der består af et repos med adgang til kontor, køkken- og personalerum, badeværelse med toilet samt et særskilt, mindre toilet. Overalt er der taget hensyn til ejendommens oprindelige stil – hvilket særligt kommer til udtryk i tagetagen, med de hvide lofter og kontrastskabende mørkebrune hanebåndsspær.

Ejendommen er beliggende på en 528 m2 god, regulær grund, hvorpå der bagerst er anlagt 8 parkeringspladser – hvilket er et attraktivt gode i bymidten, som bestemt ikke er alle forundt.

Alt i alt en ejendom i en høj bygningsmæssig kvalitet, som rummer et væld af muligheder for benyttelse – hvad enten det er til fortsat slagter- eller delikatesseforretning, anden butik, klinik, liberalt erhverv eller sågar arbejdende værksted. Ejendommen kan ligeledes lejes – forhør nærmere hos EDC Erhverv Poul Erik Bech.

Området:
Ejendommen er beliggende i den centrale del af Varde, på et af de mest befærdede steder i midtbyen – idet Østervold rummer en masse gennemkørende trafik mellem den sydlige og nordlige bydel.

Nærområdet er kendetegnet ved meget handel, hvorfor også de to store varehuse, Føtex og Kvickly, kun ligger et par stenkast fra hinanden.

Derudover ses en del liberalt erhverv (bank og ejendomsmægler), ligesom også McDonald’s ligger kun ca. 100 m. herfra.

Sidegaderne til Østervold byder derimod på mindre trafik og mere ro og idyl – og er velkendt i Varde som et attraktivt beboelsesområde (det gamle sygehuskvarter), hvor man er tæt på byens mange faciliteter og skønne rekreative områder.

Forslag til anvendelse

Klinik
Butik

Økonomi

Pris i kr.
3.500.000,-
Pris pr. m² kr.
10.972,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-

Lokalet

Etage areal
319 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
528 m²

Faciliteter

Badeværelse
Toilet
Parkeringsplads
Køkken
Lager
Kontor

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
SYDJYLLAND / Detailhandel/butik / - Jan2023

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere