SENEST SET
FAVORITTER

Ringkøbingvej 66-70, 6800 Varde

Spændende blandet bolig-/erhvervsejendom

7.500.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7610 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 67001485Type : Andre typer

Synligt beliggende på 11.832 m² grund ved trafikknudepunkt (Ringkøbingvej/Ndr. Boulevard) sælges planteskole med tilh. beboelse

Familievirksomheden Nielsens Planteskole i Varde, der blev grundlagt i 1883 og som i de seneste 112 år har drevet planteskole og havecenter på hjørnet af Ringkøbingvej og Nordre Boulevard, sættes nu til salg som led i et generationsskifte, idet fjerde generation (Claus Sandholt Nielsen), som overtog planteskolen i 1979, neddrosler sine aktiviteter efter et langt arbejdsliv.

Som følge heraf udbydes nu den samlede ejendom til salg på hjørnet af Ringkøbingvej og Nordre Boulevard, som indbefatter både Ringkøbingvej 68-70 (havecenter og beboelseshus) og Ringkøbingvej 66, der er en ubebygget grund på 1.601 m².

Ejendommen rummer bygninger med et etageareal på i alt 1.979 m² ifølge BBR-meddelesen, hvoraf 230 m² er beboelse i det særskilte stuehus, mens 1.749 m² udgør selve planteskolen/havecentret.

Beboelseshuset er opført i 1943 som en klassisk murermestervilla i den eftertragtede stil ”bedre byggeskik”, og har et solidt bygningsmæssigt udtryk med beboelse i 1½ etager og med fuld kælder. Huset er muret i røde mursten og har hvide trævinduer, mens taget er op-ført i en halvvalmet saddelkonstruktion belagt med røde teglsten – alt i en pæn, velholdt stand.

Indvendigt fremtræder boligen lys, venligt og smagfuldt indrettet. I stueplan, som rummer 132 m² beboelse, ses overvejende lyse plankegulve, hvidmalede vægge og lyse listelofter – og der er en god sammenhæng mellem køkken/alrummet og de tilstødende opholdsrum. Stue-plan rummer entré og gangareal, 2 stuer en suite, køkken i åben forbindelse til stort alrum/spisestue, 2 værelser, bryggers samt badeværelse med brus. Endvidere ses en mindre entré mod læfuld gård på bygningens nordlige side. Fra spisestuen er der udgang til en skøn, læfuld terrasse, hvor den velanlagte og sydvendte have kan nydes fuldstændig ugeneret.

Den udnyttede loftsetage rummer 98 m² beboelse, som er indrettet med repos/lille stue, 3 gode værelser samt badeværelse med både karbad og brus.

Selve kælderen udgør 132 m² og er ikke godkendt til beboelse – men er indrettet med brugbare depot- lagerrum, teknikrum samt aktivitetsrum (”barstue”).

Erhvervsdelen består er flere bygninger, der alle er sammenbyggede på nær en. Den ældste bygning er ifølge BBR opført i 1915, mens den nyeste bygning er fra 1988.

Selve havecentrets salgsområde udgør ca. 866 m² og har en glasoverdækning på 250 m². De øvrige arealer består af lagerrum, maskinhus/garageanlæg samt et administrationsafsnit.

Med et grundareal på i alt 11.832 m², forefindes optimale parkeringsmuligheder på grunden, og en del af grunden anvendes endda ikke til fulde. Der er indkørsel fra såvel Nordre Boulevard som fra Ringkøbingvej.

Ejendommen er ikke omfattet af en lokalplan, men er ifølge den overliggende kommuneplan (23.02.B09) udlagt til ”åben lav” beboelsesområde med en maksimalt bebyggelsesprocent på 30. En videreførelse af den nuværende anvendelse som planteskole og havecenter er i sagens natur også muligt – og vil af sælger prioriteres højt – ligesom så meget andet erhverv inden for salg og liberalt erhverv næppe heller vil blive afvist på forhånd af Varde Kommune.

For nærmere info om såvel ejendommens som de planmæssige forhold – kontakt EDC Erhverv Poul Erik Bech.

Forslag til anvendelse

Grund

Økonomi

Pris i kr.
7.500.000,-
Pris pr. m² kr.
3.790,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-

Lokalet

Etage areal
1979 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
11832 m²

Faciliteter

Depot
Badeværelse
Gård
Kælder
Lagerrum
Opholdsrum
Parkeringsmulighed
Plankegulv
Sydvendt
Teglsten
Terrasse
Køkken

Teknik

Teknikrum

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere