SENEST SET
FAVORITTER

Vestergade 28, 6800 Varde

Velbeliggende projektejendom i Varde

1.795.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 76 10 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 67000693Type : Andre typer

Nu sælges den tidligere 'Café Hartvig' i Varde, på i alt 505 m², der rummer gode projektmuligheder m.h.p. både bolig og erhverv.

Centralt beliggende ejendom med 505 m² kombineret bolig og erhverv - en spændende projektejendom.

Med en super beliggenhed i Varde, på ensrettet gade i den centrale del af byen, kun 50 m fra gågade og 200 m fra torvet, sælges denne blandede bolig- og erhvervsejendom - bedre kendt som 'Café Hartvig', der i mange år var en af Vardes populære 'gå i byen'-steder.

Henset til ejendommens gode centrale beliggenhed, ejendommens stedvise dårlige stand og de mange ubenyttede kvm, synes ejendommen oplagt i projektøjemed - med gode muligheder for enten bolig eller erhverv, eller en kombination heraf.

På grunden ligger 2 bygninger - den forreste (mod Vestergade) på 304 m² erhverv jf. BBR (Café Hartvig) samt baghuset i gården på 201 m² bolig og 24 m² garage, jf. BBR.

'Forhuset' er opført i 1830 i pudset, malet murværk og med røde teglsten på taget. Bygningen har et bebygget grundplan på 183 samt 121 m² udnyttet tagetage.

'Baghuset' er opført i 1940 og er iflg. BBR registreret som én bolig med køkken, bad og 2 toiletter - med et bebygget areal på 225 m², hvoraf 24 m² er indbygget garage. Disse oplysninger stemmer ikke overens med de faktiske forhold, idet der ifølge tegninger for et nyt projekt i netop denne bygning, er 156 m² i stueplan og 71 m² på 1. sal samt 24 m² garage. Bygningen er ryddet for installationer og inventar - og fremstår således som en tom, rå bygning.

For så vidt angår baghuset, er der lavet arkitekttegninger på 3 lejligheder på henholdsvis 45, 95 og 80 m². Disse tegninger kan rekvireres ved henvendelse til EDC Erhverv Poul Erik Bech i Esbjerg.

Bygningerne fremstår stedvis i dårlig stand, og trænger generelt til en kærlig hånd, hvorfor sælger ikke indestår for funktionaliteten af de enkelte bygningsdele og installationer.

Ejendommen er omfattet af lokalplan nr. 23.01.L02, gældende for Varde Midtby, der har til formål at sætte fokus på Vardes arkitektoniske og grønne bevaringsværdige miljø. Indenfor dette område må grunde maksimalt bebygges med 150 % - lokalplan udleveres gerne.

Ejendommen er tilsluttet alment vand og kloak samt alment fjernvarmeforsyning.

Forhør nærmere om denne spændende projektejendom med super beliggenhed i Varde!

Forslag til anvendelse

Café
Bolig og erhvervsejendom
Projektejendom
Projektmulighed
+Mere

Økonomi

Pris i kr.
1.795.000,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
505 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
510 m²

Faciliteter

Bad
Garage
Teglsten
Toiletter
Køkken
Bad
+Mere

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK