SENEST SET
FAVORITTER

Stationspladsen 5, 6800 Varde

Varde Posthus sælges

9.995.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7513 XX XX Se nummer
E-mail xx@edamjensen.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 6071Type : Andre typer

Bruger-, udviklings- eller projektejendom med mange anvendelsesmuligjheder i centrum af Varde vis-a-vis banegård, busterminal mv

Vardes nye posthus fra 1979 opført i moccabrune teglsten med betongesimser og tag af røde vingetegl på sidefløjene og tagpap m/hældning (built up) på den midterste del KAN NU KØBES.

Komplekset har hoved-/publikumsindgang iøstgavlen ind mod banegården og vareindlevering via 5 el-betjente alu-hejseporte fra ejendommens vare- og parkeringsgård i vestgavlen og er opbygget som et 2-etagers hus med built up tag placeret som en kerne midt mellem 4 mindre sidefløje, der er indbyrdes forbundet 2 og 2 og som har ensidig taghældning og tag belagt med rødbrune vingetegl. Der er kælder under en del af bygningen, der er forsynet med elevator til 12 personer/1.000 kg.

Bygningen opvarmes ved fjernvarme, der er etableret kabelbakker og dele af bygningen har mekanisk ventilation/luftudskiftning, ligesom der i et vist omfang forefindes rumbelysning.

Der er etableret 40 p-pladser i ejendommens gård. Det er tillige ved godkendelsen af byggeriet aftalt, at Posthusets kunder kan benytte 10 korttids-parkeringspladser (15 min) på det DSB tilhørende areal matr 189 d Varde Markjorder umiddelbart nord for og grænsende til nærværende ejendom.

Økonomi

Pris i kr.
9.995.000,-
Årlige lejeindtægt kr.
1.306.900,-
Pris pr. m² kr.
4.382,-
Årlige lejeindtægt pr. m² kr.
573,-
Årlige driftsudgifter kr.
87.003,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
38,-

Lokalet

Etage areal
2281 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
3287 m²

Faciliteter

Gård
Kælder
Parkeringsplads
Teglsten

Teknik

Elevator
Fjernvarme
Hejseport
Ventilation

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere