SENEST SET
FAVORITTER

Hovedvejen 7, 6780 Skærbæk

Brøns Kro til salg

985.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7453 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 214312Type : Hotel & Restaurant

Flot og historisk landevejskro

Kendt landevejskro på hovedvej 11 til salg.

Brøns kro er klar til ny ejer og overtages med stort set alt, hvad der skal til for at drive stedet (undtaget forpagters ejendele).

Kroen ligger synligt ud til hovedvej 11, og har uden ophold været drevet i flere årtier, forpagteren før nuværende forpagter, startede på kroen i 1977. Kroen er kendt af de fleste i området, ligesom mange turister lægger vejen forbi. Der har på kroen været holdt mange private fester og events, med stor succes

I ejendommen finder du den hyggelige a'la carte restaurant med bar og masser af lys fra de sprossede vinduer mod haven, hvor der er stor sandkasse med gyngestativ og pavillon. I forlængelse af restauranten er der adgang til selskabslokale, som kan deles i to af foldevæg. Selskabslokalerne har egen indgang via den hyggelige overdækning samt garderobe og toiletforhold, så restauranten kan fungere uden gene fra selskaber.

Selskabslokalerne er i nuværende ejers tid renoveret med bl.a. nye lofter og gulvbelægning, som har medført forbedring af rummets akustik.

Ejendommens industrikøkken ligger centralt i ejendommen med hver sin udgang til henholdsvis selskabslokale og a'la carte restauranten. Køkkenet er med alt hvad der skal være og har en passende størrelse når mange gæster skal serviceres. Der findes køle- og frysekapacitet samt lager i forbindelse med køkkenet.

På ejendommens 1. sal findes der værelser til udlejning samt boligareal som kan bruges af ejeren eller indrettes til flere værelser. De nuværende værelser er virkelig hyggelig indrettet og er med fælles thekøkken på gangen, derudover badeværelse og ekstra toilet også til fælles brug.

Foruden hvad allerede beskrevet er der to store lagerbygninger på henholdsvis 146 m² og 140 m², de fungerer pt. som lager og opbevaring, men vil kunne udnyttes til events eller markeder.

Grundarealet er på 3.833 m2 og er foruden bygningsmassen med haveareal og parkeringsareal.

Der er her mulighed for at erhverve sig en velkendt historisk og flot landevejskro til en meget attraktiv pris, bemærk den lave pris er sat af ejer og medfører ingen fortjeneste, da det for vedkommende er vigtigere, at stedet finder en ny ejer og drives videre.

Forslag til anvendelse

Kro
Bar
Restaurant

Økonomi

Pris i kr.
985.000,-
Pris pr. m² kr.
1.457,-
Årlige driftsudgifter kr.
19.762,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
29,-

Lokalet

Etage areal
676 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
3833 m²

Faciliteter

Badeværelse
Garderobe
Toilet
Parkeringsareal
Selskabslokale
Thekøkken
Lager

Teknik

Køl

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere