SENEST SET
FAVORITTER

Rosinfeltvej 112, 6270 Tønder

En naturperle med 8 ferielejligheder

3.495.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 74726 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 62704493Type : Hotel & Restaurant

Med central og skøn beliggenhed i udkanten af Tønder By sælges denne flotte ejendom bestående af 8 flotte ferielejligheder.

Er drømmen at blive selvstændig, beskæftige sig med turisme og udlejning af ferie-boliger, så er Marias Feriested en enestående mulighed.
Med central og skøn beliggenhed i udkanten af Tønder By sælges denne flotte ejendom bestående af 8 flotte ferielejligheder og et stort festlokale med entré, køkken og dame- og herretoiletter samt en pragtfuld bolig. Ejendommen er vedligeholdt udover det sædvanlige.
Lejlighederne, der udlejes gennem booking.com er godt udlejet, og feriestedet får rigtig gode anmeldelser, p.t. 9,3 på en skala fra 0-10 for kvalitet og service. Privatbeboelsen er et fritliggende parcelhus indeholdende entre, som også anvendes som reception til feriegæsterne, gæstetoilet, flot køkken i åben forbindelse til stuen, fransk dør til yderligere en stue. Derudover spisekammer, baggang/bryggers, nyere badeværelse samt soveværelse.
Lejlighederne er beliggende direkte ved ejendommen og har lidt varierende størrelser fra 35 m2 til 90 m2, men alle med eget bad og køkken samt udgang til lille terrasse. Alle lejligheder har en yderst god standard, hvilket anmeldelserne bærer præg af. I bygningerne findes også værksted og lager samt et fyrrum med træpillefyr.
Med den store flotte grusbelagte gårdplads og den parklignende have med adgang til en sø præsenteres Maria Feriested på bedste måde. Ejendommen har et jordtilliggende på godt 1,5 ha, der giver mulighed for f.eks. dyrehold eller andre aktiviteter.
Denne ejendom byder på store muligheder for den rette køber.
Se mere på www.marias-feriested.dk.

Økonomi

Pris i kr.
3.495.000,-
Årlige driftsudgifter kr.
20.777,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
23,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
901 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
15228 m²

Faciliteter

Bad
Fyrrum
Gæstetoilet
Reception
Terrasse
Køkken
Reception
Bad
Værksted
+Mere

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK