SENEST SET
FAVORITTER

Jernbanegade 16, 6780 Skærbæk

Historisk stationsbygning i Skærbæk

498.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7610 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 67001460Type : Detailhandel/butik

Historisk stationsbygning fra 1877 - ejendommen har et samlet erhvervsareal på 428 m² og har mange anvendelsesmuligheder

Ejendommen er beliggende centralt i Skærbæk, i et blandet beboelses- og erhvervsområde og med offentlig transport lige ved døren - bogstaveligt talt.

Bygningen er oprindeligt fra 1877 og fremstår med gule mursten og med bølgeeternittag på den høje bygning og tagpap på den lave bygning. Vinduerne er termoruder som er skiftet i 2014. Ejendommen har flotte detaljer og fremstår med et charmerende bygningsmæssigt udtryk.

Ejendommen har mange anvendelsesmuligheder og ligger synligt for dagligdagens trafik. Der er gode parkeringsforhold i kort afstand til ejendommen.

Stueplan i stationsbygningen rummer regulære rum og har præg og detaljer fra den tidligere station, hvor det har været benyttet til ventesal og billetkontor. Der er desuden et mindre kontor, to toiletter samt et fællesrum med køkkenfaciliteter. Gulvbelægningen er henholdsvis tæpper og klinker.
1. salen har egen indgang og rummer gode, store og regulære lokaler med udsyn ned over byen og ud over jernbanen. Der er desuden fine køkkenfaciliteter, toilet og bad. Over 1. salen er der uudnyttet loftrum.

Det gamle pakhus, sidebygningen, hvor man har indgang direkte fra stationsbygningens stueplan, henstår råt og uden nogen former for varmeinstallationer. Under bygningerne er der kælder, som udgør 130 m² og henstår råt og ubenyttet og som ikke er registreret som erhvervsareal.

Tønder Kommune har i mange år været lejer i ejendommen, og er det fortsat. En ny ejer skal således respektere denne lejekontrakt.

Kontakt EDC Erhverv Poul Erik Bech for yderligere oplysninger eller fremvisning af ejendommen.

Økonomi

Pris i kr.
498.000,-
Pris pr. m² kr.
1.164,-
Årlige driftsudgifter kr.
48.637,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
114,-

Lokalet

Etage areal
428 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
644 m²

Faciliteter

Bad
Fællesrum
Toilet
Kælder
Køkkenfacilitet
Loftrum
Parkeringsforhold
Kontor

MARKEDSINDEX

SYDJYLLAND / Detailhandel/butik / - Aug2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere