SENEST SET
FAVORITTER

Midtfeldtvej 10, 6270 Tønder

Utroligt sjældent udbudt ejendom.

1.395.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7025 XX XX Se nummer
E-mail xx@klherhverv.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: Bunker i MøgeltønderType : Andre typer

Bunker der tidligere er anvendt som kommandocentral for den danske stat, udbydes nu til salg.

I Sønderjylland, nær den danske/tyske grænse, lidt uden for Tønder finder du denne bunker, der blev opført under den kolde krig som dansk underjordisk kommandocentral. Kommandocentralen blev opført til anvendelse for det tilfælde at Sovjetunionen ville angribe Europa/Danmark.

Bunkeren ligger på en 2.228 kvm stor grund, der indbyder til at bebygger yderligere, enten med adgang til bunkeren eller som selvstændigt byggeri. Bunkeren kan anvendes til meget forskelligt. Specielt hvis du arbejder med sikring af data, hvis du vil have opbevaret dine ting sikret og ved stabil temperatur, vil denne bunker kunne være noget for dig.

Bunkeren er på 206 kvm og fremstår i god og brugbar stand, med alle bunkerfunktioner i funktions duelig stand. Der er mulighed for at indrette bunkere anderledes end den er for nuværende.

Man mærker tydeligt koldkrigsstemningen omkring bunker når man er på vej ned af trapperne, og ser de store låse på den 20 cm tykke metal dør indtil gasslusen, der er lavet for at man kan komme ind i bunkeren under et gasangreb, uden at trække gas med ind i bunkeren.

Fra gasslusen, der er bunkerens entre, er der adgang til gangen, der forbinder alle rum i bunkeren.
I dag er bunkeren indrettet med opholdsrum, sovepladser toilet med bad og et køkken i venstre side. Herudover er der i samme side bunkeren ventilationsrummet. Ventilationsrummet, er her udsugningen er placeret. Det er den, der sørger for at indeklimaet holdes intakt. Der er kul filtre, som kan tilsluttes udsugningen, og sørger for at farlige gasser renses væk. Herfra styrers også bunkerens vandforsyning. Bunkeren er tilsluttet den kommunale vandforsyning, men har også sin egen vandboring.

I midten er signalrummet, hvor der er etableret et EMP datasikkerhedsrum, som kan beskytte data, selv hvis der sprænger en atombombe eller EMP-bomber. Det er bygget i kobber med en speciel sikker strømforsyning. Det gør rummet ideelt til ultrasikker opbevaring af data og elektronik.

Kommandorummet er placeret i højre side er det største rum i bunkeren, og kan deles via en foldevæg. Herfra er der etableret en nødudgang fra bunkeren, som fører op til et andet sted på grunden

I bunkeren er der indlagt en fiberforbindelse, og der er mulighed for at snakke i telefon.

På grunden er der en antennemast der tidligere har været i brug.

KLH Erhverv er i besiddelse af øvrige tegninger og materialer.

Forslag til anvendelse

Grund

Økonomi

Pris i kr.
1.395.000,-
Pris pr. m² kr.
6.772,-
Årlige driftsudgifter kr.
12.749,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
62,-

Lokalet

Etage areal
206 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
2228 m²

Faciliteter

Bad
Toilet
Opholdsrum
Køkken

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere