SENEST SET
FAVORITTER

Guldhornsvej 9A, 6270 Tønder

Veldisponeret erhvervsejendom i skønt område med stor beboel

3.250.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7453 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 212212Type : Andre typer

Stor flot beboelse fri til købers eget brug

Erhvervsejendom særdeles velegnet til entreprenørvirksomhed eller andet erhverv med behov for stort udenomsareal, flotte personalefaciliteter og gode haller.

Her er tale om en ejendom hvor der er tænkt på den daglige drift og de økonomiske forhold. På ejendommen findes solcelleanlæg, som kan forsyne stort set hele ejendommen, en stor tank til opsamling af regnvand, som har været benyttet til vask af biler, vaskeplads med olieudskiller og en hovedbygning, som fremstår flot renoveret og med en beboelse fri til købers disponering på cirka 400 m², for ikke at tilføje den årlige lejeindtægt på kr. 102.000.

Ejendommen består af en beboelsesdel som udgør 2 enheder, den ene enhed er en lejlighed på 98 m² som er udlejet, den anden enhed er ejers tidligere beboelse, som de senest år har været udlejet til en god lejer, men som nu friholdes til købers disponering. Den store lejlighed har i 2020 fået nyt gulv i dele af lejemålet, 7 stk. nye vinduer, ligesom der er opsat 2 nye luft til vand varmepumper, som opvarmningskilde. I samme bygning findes flotte personalefaciliteter i form af kantine, omklædning og mødelokale,. Alle enheder har hver sin indgang udefra. Denne ejendom er opført i 1875 og har været kro og købmandsgård. Foran ejendommen er flisebelagt område og bagved ejendommen er lukket have.

I 1982 er opført en isoleret hal på 428 m², som i dag er udlejet. Bygningen er opført i stålspær og med grus som gulvbelægning, Der er isolering, ovenlysvinduer og port i bygningen, ligesom der findes et ældre kaloriferer-varmesystem.

I 1997 er opført en hal på 916 m², hvori der findes værksted på 94 m² og overdækket vaskeplads. Hallen er ligeledes opført i stålspær og med SF sten som gulvbelægning, ovenlysvinduer, god loftshøjde og stor port. Denne bygning står fri til købers disponering

Grundarealet udgør i alt 16.029 m² og er overvejende i forbindelse med de to haller. Grunden er veldisponeret med god manøvreringsplads, gennemkørsel til sidevej og et halvtag på 451 m² til materialer og/eller holdeplads for køretøjer.

Her udbydes en meget veldisponeret ejendom, som vil været perfekt til entreprenør, anlægsgartner, tømrerfirma og erhverv indenfor lignende brancher. Den medfølgende lejeindtægt bidrager til finansiering af ejendommen, ligesom de løbende omkostninger i forbindelse med driften, er reduceret på grund af velovervejede løbende investeringer.

Økonomi

Pris i kr.
3.250.000,-
Årlige lejeindtægt kr.
102.000,-
Årlige lejeindtægt pr. m² kr.
41,-
Årlige driftsudgifter kr.
24.074,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
10,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
2487 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
16029 m²

Faciliteter

Omklædning
Hall
Kantine
Mødelokale
Port
+Mere

Teknik

Solcelleanlæg

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK