SENEST SET
FAVORITTER

Egemose 2, 6470 Sydals

Erhvervsejendom ved Skovmose

1.900.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 5858 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 64100942Type : Hotel & Restaurant

Erhvervsejendom med tæt tilknytning til Skovmose Camping og Kegnæs.

På et af Als's mest naturskønne og rekreative områder, udbydes nu denne skønne erhvervsejendom på 376 m² med tæt tilknytning til turismen i området, såsom Skovmose Camping, Kegnæs og Kerneland.

Der er tale om en velholdt murstensejendom fra 1974, der er blevet væsentligt renoveret i 1994. Der er tidligere drevet, købmand, grillbar mv. fra ejendommen som byder på mange spændene muligheder.

Fra Skovmosevej er der adgang til et stort parkeringsanlæg til kunder og ansatte der sikrer nem adgang til lokalerne. Herfra er der adgang til den tidligere købmandsforretning der består af ca. 130 m² med stor synlighed ud til vejen og parkeringsanlægget via de store vinduespartier. Hele købmandsforretningen er nyrenoveret i 2021.
Herfra er der adgang til kontorlokaler, bad/toilet og entré samt stort køkken. Køkkenet er delt op i to dele med åben forbindelse til hinanden, men som kan fungere som to selvstændige køkkener. Den bagerste del af køkkenet ligger i forbindelse til den tidligere Grillbar der har egen indgang fra samme side som butikken. Her er der tilknyttet disponibelt rum, entré samt toiletforhold hvis man ønsker at dele det op i to dele. Bagerst i ejendommen er der via køkkenet adgang til stort nyere renoveret rum på ca. 120 m² hvorfra der er udgang til en stor sydvestvendt terrasse ud mod have arealet. Arealet er oplagt til café, restaurant eller anden oplevelse for de mange turister i området. Herfra er der adgang til et bad/toilet forhold.

De skønne lokaler med tilknytning til en af Als´s mest besøgte turistområder, byder på et hav af muligheder lige fra købmand, forretning, kulturudbud, spisested mv.. Det er kun fantasien der sætter grænser. Kontakt EDC erhverv for en fremvisning af ejendommen og de omkringliggende naturskønne områder.

Forslag til anvendelse

Café
Grillbar
Spisested

Økonomi

Pris i kr.
1.900.000,-
Pris pr. m² kr.
4.822,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-

Lokalet

Etage areal
394 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
4353 m²

Faciliteter

Bad
Toilet
Parkeringsanlæg
Terrasse
Køkken

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere