SENEST SET
FAVORITTER

Ringgade 170, 6400 Sønderborg

Attraktiv erhvervsgrund.

1.295.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 5858 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 64100936Type : Grunde

 

Byggegrund på 923 m², beliggende centralt i Sønderborg som nabo til Sundhedshuset. Omkringliggende bebyggelse er en blanding af liberalt erhverv, beboelse, institutioner og skoler.

Byggegrunden er oplagt til at opføre faciliteter inden for sundhedssektoren som kan understøtte sundhedshuset som nabo eller andet liberalt serviceerhverv. Jf. kommuneplanen er det ligeledes muligt at etablere etageboliger og tæt-lav helårsbeboelse, der kan placeres i området uden gene for omgivelserne.

Der foreligger godkendt projekt til opførelse 550 m² i etagemeter.

Krav om max etablering af parkering på matriklen jf. bygningsreglementet er opfyldt.

Købsprisen tillægges moms.Sønderborg og området omkring sundhedshuset er i rivende udvikling. Der er et kvarters kørsel til Gråsten, Sundeved, Broager, Sydals og Nordborg.
Med etablering af Motorvejen der har man i dag direkte forbindelser til resten af Danmark og Tyskland samt lufthavnen binder Sønderborg sammen med Metropoler såsom København og Berlin.
I nabolaget bliver der i øjeblikket etableret 126 private og almene boliger, som vil være med til at ændre bydelen markant så man går fra gammel industri til moderne beboelse og liberale erhverv. Endvidere er der 2 skoler inden for gåafstand samt børnehaver, vuggestuer, fitnesscenter mv.

Der er nem adgang til Centrum og dennes mange specialforretninger, restaurant og café oplevelser. Ligeledes masser af handelsmuligheder i Center Øst/Håndværkerbyen.

Derudover byder Sønderborg på masser af naturskønne oplevelser. Byen er omringet af hav, hvilket byder på et utal muligheder for oplevelser på vandet. Endvidere er der masser af skov og grønne naturarealer der indbyder til løbe og cykelture.

Økonomi

Pris i kr.
1.295.000,-
Pris pr. m² kr.
1.403,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-

Lokalet

Etage areal
0 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
923 m²

Faciliteter

Parkering

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere