SENEST SET
FAVORITTER

Bomhusvej 3, 6300 Gråsten

1.007 m² detail, kontor & lager/prod.

7.500.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 5858 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 64100754Type : Detailhandel/butik

Anerkendt byggeri - Med et hav af anvendelses muligheder og stor synlighed

Ejendommen der er præmieret med flot anerkendelse fra Sønderborg Kommune, er beliggende på Bomhusvej 3, 6300 Gråsten og er opført i 2002.

Det flotte byggeri er bestående af et bebygget areal på 952 m2 med samlet etageareal på 1.004 m2, beliggende på en skøn stor grund på 16.150 m2 omgivet af grønne rekreative arealer og luft til naboerne.
Bygningen benyttes i dag af Karen-Marie Klip & Papir A/S samt Papirmuseets By A/S, som udstilling til almindelig forretning samt webshop, lager, produktionsområde og kontor. Tidligere har der ligeledes været indrettet med Café og opholdsareal for kunder og forbipasserende.

Udover den spændene og anerkendte arkitektur, der byder den moderne ejendoms rammer på et hav af muligheder. Man bliver budt velkommen af en stor lys indgang med store vinduespartier der giver god synlighed ud mod hovedvejen på Årsbjerg. Herfra kommer man videre ind i det store butikslokale der går gennem hele ejendommen. Butikslokalet har stor loftshøjde, med indskudt dæk med kontor på en del af arealet.
På den østvendte side af ejendommen er der to gode lagerlokaler/kontor, med teknik rum/opbevaring og badeværelse.
På den vestvendte side er der fælleskøkken, gode toiletforhold, samt lagerlokaler og 3 disponible rum.

Den moderne konstruktion med frit og åbent areal kan indrettes stort set efter brugers ønske. Man kan som i dag benytte det som et stort lokale til detailhandel, produktion, håndværkerforretning, autohandel, kulturinstitution samt museer og anden udstilling.
Ønsker man ejendommen opdelt til brug for drift af flere erhvervstyper, der er det særdeles nemt at dele det store butikslokale op i flere dele, da der ikke er bærende elementer man skal tage højde for og der er indgangspartier på alle sider af ejendommen. Man kan ligeledes forlænge det indskudte repos over resten af butikslokalet, såfremt man har brug for yderligere areal. Det er dermed kun fantasien der sætter grænser for udnyttelsen af arealerne.

Med den gode beliggenhed og synlighed ud mod Årsbjerg hvor den primære trafik fra Tyskland og Sønderborg kommer fra, der er man sikret nem adgang for kunder og samarbejdspartnere. Den store hovedvej fører til både Sønderborgmotorvejen og Sønderjyske Motorvej, og der er derved nem og hurtig transport, til resten af Sønderjylland, Danmark og Tyskland. Der kommer endvidere mange handlende og turister i området, fra bl.a. Enjoy Resorts Marina Fiskenæs samt cykel- og vandreturister fra Gendarmstien. Mange outdoor aktive og turister der benytter området og dermed stort kundesegment i forhold til disse.

Forslag til anvendelse

Autohandel
Café

Økonomi

Pris i kr.
7.500.000,-
Pris pr. m² kr.
7.470,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-

Lokalet

Etage areal
1004 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
16150 m²

Faciliteter

Badeværelse
Indgangsparti
Fælleskøkken
Opholdsareal
Toiletforhold
Lager
Kontor

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
SYDJYLLAND / Detailhandel/butik / - Apr2023

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere