SENEST SET
FAVORITTER

Nedervej 6, 6470 Sydals

Stor flot erhvervsejendom med stor bolig

3.495.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 5858 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 64101097Type : Andre typer

Smukt kunstnerhjem der oser af charme, kreativitet og livsglæde

Nu udbydes den skønne tidligere landejendom, Harbæksgaard hvor der er masser af albuerum og højt til loftet. Ejendommen består erhvervsejendom på 1.283 m², der i dag huser Galleri Eje og Kulturhus Harbæksgaard samt en charmerende murstensejendom på 410 bolig m².
Kulturhus Harbæksgaard
Erhvervsbygningen er ombygget og renoveret til et stort kreativt miljø der i dag hedder Kulturhus Harbæksgaard. Alt er lavet tidssvarende og handicapvenligt for gæster og publikum. Den oplagte ejendom til dig der ønsker et kulturhus. Det er kun fantasien der sætter grænser for mulighederne i bygningen. Man bliver budt velkommen af en varm og indbydende entre der er bygget op i rustikt træ med overdækning. Herfra træder man ind i den fantastiske koncertsal der i dag er prydet med kunst og historie. Koncertsalen indeholder stor scene, siddepladser med borde samt bar og lounge bagerst i salen. Bag scenen er der i dag lager/opbevaringsrum til kunstnerne samt depot og et stort kontor som er indrettet i en af de gamle båse fra laden hvilket giver et rustikt og autentisk udtryk. I forlængelse af den store koncertsal, finder man det smukke galleri, der er istandsat med pæne hvide pudsede vægge og sorte jernbjælker. På syd fløjen af bygningen finder man to store sale, der er adskilt af en væg med et værk af den anerkendte glaskunstner Lene Bødker. Begge sale er lyse og har højt til loftet samt direkte udgang til de skønne grønne arealer. I den bagerste sal, finder man en gammel brændeovn dekoreret med klinker og kunst lavet af Katherine Scrivens Eje. På Nordfløjen er der indrettet flotte bade- og toiletforhold som har masser af karakter og udtryk som det øvrige af ejendommen. Endvidere finder man et fint anretter køkken, der kan laves til et reelt køkken. Køkkenet er ligeledes beklædt med klinker og kunst fra Katherine Scrivens Eje. Bagerst i Nordfløjen er der en stor lade, der i dag fungerer til opbevaring samt garage. Den store gård, byder derudover på masser af parkeringsmuligheder for besøgende, gæster og kunder.
Hovedhuset med atelier og orangeri er fra 1862, indeholder stueetage og 1. sal. Stueetagen er i nyere tid blevet renoveret, samt huset har fået nyt tag i 2017. Fra indkørslen er der adgang via entre og et stort bryggers til huset. Fra entreen er der en flot trætrappe op til 1. sal. Endvidere er der i forbindelse med entreen adgang til, fint badeværelse samt værelse der i dag er indrettet som walkin closet, samt endnu et stort værelse indrettet som kontor/bibliotek, hvorfra der er adgang til yderligere et soveværelse samt stuearealerne. Derudover er der et disponibelt rum som kan inddrages sammen med badeværelset hvis man ønsker et større badeværelse. I den anden ende af boligen, finder man et fint gæsteværelse, samt master bedroom med eget stort badeværelse. Fra bryggers kommer man videre ind i det skønne køkken fra 2019 der ligger i åben forbindelse med de store lyse stuer. Køkkenet er lavet med respekt for det oprindelige udtryk med messingvandhane, samt klinker på væg og gulv. Køkkenet er bygget op omkring den gamle masse ovn, hvilket er med til at give rummet et autentisk udtryk. Stuerne er en af de store herligheder i boligen. Begge stuer har fantastisk lysindfald og er renoveret med rustikke klinker, blotlagte loftsbjælker, der giver et hyggeligt og indbydende udtryk. Fra stuerne er der direkte adgang til den store sydøst vendt terrasse og de store grønne arealer/haven. I forlængelse af stuerne kommer man videre ind i det store atelier, der tidligere har været swimmingpool, der nemt kan reetableres. Her er der lyst, højt til loftet med masser af muligheder for at udfolde sig kreativt. Og sidst men ikke mindst, der træder man ind i det fantastiske orangeri der sikrer ophold ud mod haven året rundt. Orangeriet ligger direkte ud til en skøn østvendt terrasse. 1. salen er holdt i klassisk stil og fremstår særdeles pænt og velholdt. Her er 4 gode værelser, repos, en stue med udgang til en sydvestvendt veranda.

Forslag til anvendelse

Bar

Økonomi

Pris i kr.
3.495.000,-
Pris pr. m² kr.
2.003,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-

Lokalet

Etage areal
1745 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
8999 m²

Faciliteter

Depot
Bad
Veranda
Brændeovn
Garage
Gård
Loftsbjælker
Lounge
Opbevaringsrum
Parkeringsmulighed
Swimmingpool
Terrasse
Toiletforhold
Køkken
Lager
Kontor

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere