SENEST SET
FAVORITTER

Augustenborg Landevej 3, 6400 Sønderborg

Velholdt ejendom med god beliggenhed

2.975.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 5858 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 64101077Type : Andre typer

Velholdt ejendom med god beliggenhed, god synlighed og mange muligheder

På Augustenborg Landevej som ligger i et Sønderborgs mest aktive erhvervsområder, sælges denne velholdte ejendom med blandet bolig og erhverv.

Ejendommen har i mange år huset en af Sønderborgs mest anerkendte og ældste VVS virksomheder, hvilket kvaliteten og vedligeholdelse af bygningen afspejler.

Fra Augustenborg Landevej er der en stor og bred indkørsel med parkeringspladser samt god tilgang for varelevering til lagerlokaler og garagen. Der er sikret god synlighed ud til gaden i form af synlig skiltning samt de store vinduespartier der er en del af facaden ud til vejen.
Ejendommen er i dag delt op i en boligenhed og en erhvervsenhed der deler sammen entré.

Erhvervsdelen:
Fra entréen er der adgang ind til det store kontor/reception/udstillingslokale med god synlighed ud mod gaden via de store glaspartier der også sikrer et skønt lysindfald.
I forlængelse af dette ligger endnu et godt kontor/udstillingsrum, der også har stort glasparti ud mod gaden så man er synlig for de mange forbipasserende.
Fra entréen er der trappe ned til underetagen, der i dag er indrettet som værksted og lager. Her er der en lille fordelingsentré, hvorfra der er adgang til godt kontorareal, bryggers, udgang til baghave, samt godt lagerrum, badeværelse, og to gode disponible rum, der evt. kan bruges som lager.
Via fordelingsentréen kommer man via mellemgang ind til stort lagerlokale, der i dag er delt op i to sektioner, men mulighederne er mange for indretning. Her er der indgang samt port til vareindlevering mv.. Bagerst i bygningen i underetagen er der et stort værksted, der har egen indgang samt port ud fra indkørslen.

Boligdelen.:
Fra entréen er der via fin trappeadgang til overetagen hvor boligdelen er beliggende. Her bliver man budt velkommen af en bred fordelingsgang med plads til sko og overtøj. Til højre for gangen finder man det store køkken i god kvalitet, med klinker, stilrene materialer og træbordplade. Alt fremstår særdeles pænt og velholdt. Herfra er der adgang til en fin sydøst vendt altan hvor man kan sidde og nyde morgenkaffen. I forlængelse af køkkenet finder man fint badeværelse med badekar, der som resten af boligen fremstår i god stand. Derudover er der adgang til to store værelser med store vinduespartier der giver skønt lysindfald. Begge værelser har adgang til henholdsvis sydøst vendt og vestvendt altan. I forlængelse ad gangen træder man ind i den store lyse stue med vestvendte vinduer. Udover adgang til den fine vestvendte altan, er der via dobbeltdøre udgang til stor altan/terrasse hvorfra der er bred trappe ned til havearealet. Den store altan/terrasse har så meget dybde at man stort set er sikret sol alle døgnets timer.

Haven fremstår som resten af ejendommen i flot og velholdt stand, med skønne terrasse arealer, både overdækket og i det fri, velholdt have og rosenbede, plantehave til grønt og urter samt adgang til pænt redskabsskur i træ. Havens skønne arealer byder på mange anvendelsesmuligheder og velvære.

Fra indkørslen er der adgang til stor garage der ligger bagerst i indkørslen sammen med endnu et godt lagerrum.

Der er tale om en ejendom med et utal muligheder for erhvervsdrift i form af kontor, værksted, udstilling, kreativt miljø etc. Ja det er stort set kun fantasien der sætter grænser. Dette kombineret med en skøn bolig der kan bruges privat eller udlejes gør dette til en særdeles attraktiv ejendom.

Området
Der er tale om Sønderborgs mest erhvervsaktive område. Augustenborg Landevej, Grundtvigs Allé med Center Øst byder på et hav af handel og erhvervsvirksomheder.
Derudover er der nem adgang til motorvejen og lufthavnen, samt landevejen mod Nordborg via de store indfaldsveje og man er dermed sikret nem adgang til de øvrige Danmark.

Forslag til anvendelse

Lager

Økonomi

Pris i kr.
2.975.000,-
Pris pr. m² kr.
6.871,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-

Lokalet

Etage areal
433 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
802 m²

Faciliteter

Altan
Badeværelse
Garage
Glasparti
Lagerrum
Parkeringsplads
Reception
Redskabsskur
Terrasse
Port
Lagerlokale
Køkken
Lager
Kontor

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere