SENEST SET
FAVORITTER

Nydamvej 13, 6400 Sønderborg

Mulighed for bed & breakfast

3.495.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 5858 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 64100838Type : Andre typer

650 m2 rummelig liebhavervilla med 99 kvm. dobbelt garage

Usædvanlig rummelig liebhavervilla med mulighed for Bed & Breakfest i Øster Sottrup

Her er en unik chance for at erhverve en exceptionel liebhavervilla i særklasse med imponerende mange boligkvadratmeter og muligheder. En villa udført til perfektion i kvalitetsbevidste materialer og med en fantastisk naturskøn beliggenhed.

Et af boligens særlige kendetegn er de store gulv til loft vinduer som giver en helt speciel atmosfære samtidig med at de tilfører et fantastisk lysindfald til boligens leverum. Til ejendommen hører samtidig stor muret dobbeltgarage på 99 kvm. med el-hejs.

De 650 kvm. rummer et utal af højdepunkter, men især de brede gennemgående plankegulve og de store gulv til loft vinduer bør fremhæves.

I stueplan finder man store opholdsrum hvor især det store køkken/alrum bør fremhæves, et rum som de fleste går og drømmer om. Huset indeholder derudover stor præsentabel hall med seperat garderode, 2 store soveværelser, hvoraf det ene er med tilhørende badeværelse. Stort lyst køkken med masser af skuffer og skabe, kæmpe alrum i åben forbindelse med køkkenet med plads til et stort spisebord, hele tre stuer hvoraf den ene har brændeovn og flere af stuerne har adgang til have og til terrassen hvor den fantastiske udsigt over marker og skøn natur kan nydes. Stueplan indeholder desuden endnu et stort badeværelse, sauna, stort bryggers/grovkøkken, fyrrum med lagerplads. På 1. salen finder man ikke mindre end 4 store soveværelser, storstue, køkken og 2 badeværelser. Fra ejendommen er der en betagende udsigt over området og marker, hvor den naturrige atmosfære kan nydes året rundt.

Selve boligen er på nuværende tidspunkt inddelt i 2 store boligenheder, som kan bruges seperat med egen indgang til hver bolig eller som en integreret ejendom, hvor pladsen giver utallige muligheder til brug for gæster, udlejning mv.

Du vil kunne drive dit firma herfra, som fx arkitektstue, advokatfirma, behandler - fysioterapeut eller kiropraktor, mindre software-firma m.m. Men der kan også være mulighed for Bed & Breakfest.

Vi glæder os til at vise dig en liebhavervilla i særklasse og med muligheder kun få ejendomme kan matche.


Økonomi

Pris i kr.
3.495.000,-
Pris pr. m² kr.
5.377,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-

Lokalet

Etage areal
650 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
2042 m²

Faciliteter

Badeværelse
Brændeovn
Garage
Hall
Opholdsrum
Plankegulv
Sauna
Køkken

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere