SENEST SET
FAVORITTER

Alsgade 80, 6400 Sønderborg

Villa med værksted, butik og lejlighed

2.500.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7361 XX XX Se nummer
E-mail xx@evaldmoeller.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 44742018Type : Andre typer

Villa med erhverv på attraktiv beliggenhed i forrentningsområdet Center Øst.

Lige overfor det travle forretningsområde, Center Øst i Sønderborg, udbydes der nu denne solide erhvervsejendom til salg.
Kan din virksomhed udnytte synligheden over for de kunder, som besøger Lidl, Fitness World, ELGIGANTEN, Bilka eller bare kører forbi, så er placeringen SUPER GOD.

Villa
En bygning på 260 kvm. tidligere udlejet til erhverv, men er i dag registreret som bolig. Ejendommen er opført i mursten, står i dag med pudset og malet facade, nyere vinduer og døre i træramme samt solidt tag af cementsten. Bygningen indeholder stor baggang med vaskemaskine, integreret garage, stort køkken med spiseplads, stor vinkelstue med pejs samt et toilet. På 1. sal er der flere værelser, badeværelse med bruseniche og badekar, samt repos med udgang til altan.

Værkstedet
En bygning på 116 kvm. opført i gasbeton og med tag af tagpap. Værkstedet er udstyret med 3 porte ud mod gården og tilsluttet olie/benzin udskiller samt smøregrav. Egner sig til bilpleje/bilsyn. Værksted og butik opvarmes med kalorifer blæsere (fjernvarme). Bag bygningen er der overdækket areal på 18 kvm. og mulighed for ekstra opbevaring/depot.

Butik
Bygningen har 100 kvm. erhverv fordelt ud på butikslokale med synlige facade og vinduer ud mod Alsgade. Bag butikken er baglokaler, toilet, samt kontor/lagerlokale. Baglokalet anvendes i dag som værkstedslokale og der er direkte adgang til værksstedsbygningen.

Lejlighed
Lejligheden på 60 kvm. har en god planløsning, med - køkken/stue ud mod Alsgade samt et soveværelse. Der er badeværelse med bruseniche. Lejligheden har egen indgang fra gården, samt ugeneret sydvendt terrasse over værkstedet.
På nuværende udlejet en årlig leje på kr. 52.800 - Alt forbrug afregnes via forbrugsmålere.
Indkørsel via lyskryds på Alsgade med egen lysreguleret ind og udkørsel til ejendommen. Gårdspladsen giver gode parkeringsforhold.
Hele ejendommen, foruden lejligheden - har været udlejet til produktionsskole igennem 10 år som androg en årlig husleje på kr. 240.000

Økonomi

Pris i kr.
2.500.000,-
Årlige lejeindtægt kr.
52.800,-
Årlige lejeindtægt pr. m² kr.
99,-
Årlige driftsudgifter kr.
20.646,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
39,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
536 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1107 m²

Faciliteter

Altan
Depot
Badeværelse
Pejs
Garage
Toilet
Spiseplads
Parkeringsforhold
Terrasse
Port
Lagerlokale
+Mere

Teknik

Fjernvarme
Vaskemaskine

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK