SENEST SET
FAVORITTER

Essen 10, 6000 Kolding

Pæn og præsentabel lagerejendom i Kolding Syd

4.895.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7025 XX XX Se nummer
E-mail xx@klherhverv.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: Essen 10Type : Lager & Produktion

Velbeliggende i veludbygget industrikvarter i Kolding Syd med kun få kilometer fra motorvej E45 og med få minutter til Kolding C

Ejendommen er opført i røde teglsten med cement tag. Ejendommen er opført i 1987 (ca. 521 kvm) og med en tilbygning i 2009 (ca. 456 kvm). I alt er ejendommen 977 kvm.

Arealerne fordeler sig således at der først i bygningen er lager/produktionsområde på ca. 500 kvm, med en loftshøjde på 4,5m til kip og en sidehøjde på 3m. Lokalet opvarmes med nyere kalorifer varme blæsere (gas). Der er adgang hertil via en 3 x 3 m aluport og fra kontoret.

Gulvet er epoxy malet i hvid ligesom både lofter og vægge er hvide. Lokalet vil også egne sig godt til et showroom. I lokalet er der bygget mindre lokale, som i dag anvendes til svejsning og andre larmende aktiviteter. Det rum vil kunne fjernes hvis nødvendigt.

Fra produktionen er der adgang til toiletter og omklædning og kontorafdelingen, som er ca. 300 kvm stor. Der er 4 enkelmandskontorer, på samme side som indgangen, som er ca. 11 kvm store. På den anden side er der 3 større kontorlokaler, hvor der kan sidde 3-4 personer i hver, og er ca. 32 kvm store. Herudover et mødelokale til ca. 10 personer, som er ca. 22 kvm stort.

Kontoret har egen indgang, lige ud for ejendommens parkeringspladser, der ligger op langs bygningen (væk fra bygningen). 18 stk. P-pladser i alt. Heraf er de 4 udlejet til SP Rengøring.

Bagerst i bygningen er et selvstændigt lejemål på 180 kvm, der er udlejet til SP Rengøring. Dette lejemål består af ét kontor, bad og omklædning, frokostrum, et lille lager og et "stort" selvstændigt lager.
SP Rengøring forbliver som lejer i bygningen - se evt. mere på næste side.

Bag bygningen er indhegnet gårdareal på ca. 200 kvm.

Udenomsarealer er primært belagt med SF sten og giver gode parkerings- og tilkørselsforhold til ejendommen. Der er mulighed for at kunne etablere læsserampe i forbindelse med bygningen. Dette vil kræver en kommunal godkendelse som ikke er indhentet.

KLH Erhverv fremviser gerne ejendommen efter aftale. Kontakt os på Tlf. 70 25 09 25

Forslag til anvendelse

Lagerejendom
Lager

Økonomi

Pris i kr.
4.895.000,-
Årlige driftsudgifter kr.
90.958,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
93,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
977 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
2600 m²

Faciliteter

Bad
Omklædning
Gårdareal
Læsserampe
Mødelokale
Parkering
Teglsten
Toiletter
Lager
Kontor
+Mere

Teknik

Aluport

MARKEDSINDEX

SYDJYLLAND / Lager & Produktion / - Aug2020

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK