SENEST SET
FAVORITTER

Tværvej 8, 6640 Lunderskov

2.814 m² lager/produktionsejendom

7.300.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7633 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 60301470Type : Lager & Produktion

Velholdt lager- og produktionsejendom med tilhørende administration

Ejendommen er beliggende i attraktivt industriområde i Lunderskov med få minutters kørsel til motorvej E20. Her er således yderst gode tilkørselstorhold, hvorfra både Odense, Aarhus eller Esbjerg kan nås inden for en time. Har ligeledes kun ca. 10 minutters kørsel til Kolding.
Ejendommen består af flere bygninger og beliggende på 2 matrikelnumre. Den primære bygning på Tværvej består af to sammenbyggede produktions-/lagerhaller med tilhørende administrationsafsnit i to plan. Bygningen er opført i 2007, og fremstår yderst pæn og velholdt. Bygningen er opført med stålspær og beklædt med mørke stålprofilplader. Den forreste hal er udstyret med 3 porte med ramper, samt 1 port i niveau. Den tilstødende hal har 3 porte. Mellem hallerne er 2 brandporte samt brandfuger. Begge haller er med ovenlysvinduer, hvor der er monteret røglemme. Lofter og delvis vægge samt administrationsafsnittet er beklædt med lyse troldtektplader, som overalt giver en god akustik. Hallerne opvarmes via gulvvarme. I forbindelse med den forreste hal forefindes administrationsafsnit i 2 plan med adgang via både indvendig og udvendig ståltrappe. Administrationen består af flere pæne kontorer, køkken, herre- og dameomklædning, toiletter samt et stort mødelokale med udsigt over produktionshallen. I forbindelse hermed er ligeledes indrettet laboratorie, som evt. kan omdannes til f.eks. yderligere kontor. Omkring administrationen og i hallerne findes fine 'værkførerkontorer' o.lign. Kontorene på 1. sal opvarmes via varmepumper. Fra kontoret er der adgang til loft med trægulv, der f.eks. kan anvendes til opbevaring/arkiv. I den bagerste hal er der ligeledes adgang til værkførerkontor på ca. 25 m², der er lydisoleret.

Mod Fabriksvej 11 ligger 3 separate bygninger. Den ene består af en kold hal med tre porte. Hallen er delvis isoleret og klargjort til at resten relativt enkelt kan isoleres og færdigmonteres med f.eks. toldtektplader i lighed med øvrige haller. I den ene ende har været et mindre værksted der er isoleret. Skillevæg til værkstedet kan let fjernes. Ydermere forefindes bygning på ca. 115 m² som er registret og tidligere været anvendt til parcelhus. Senest dog anvendt som kontor, omklædning m.v. Indretningen er stadig som et alm. parcelhus med entre, køkken, m.v. Herudover findes en mindre lagerhal på ca. 257 m², som tidligere har været anvendt til udstillingslokale med tilhørende toilet og omklædning med bad. I gavlen er der mulighed for genetablering af portåbning. Bygningen opvarmes med strålevarme.

Begge matrikler på i alt 7.824 m² er asfalteret og indhegnet med adgang via større porte. Her er yderst gode parkeringsmuligheder, plads til oplagring og gode adkomstveje til ejendommene.

Der er tinglyst færdselsret mellem Tværvej 8, matr.nr. 49BØ Lunderskov by, Skanderup og Tværvej 6, matr.nr. 49B Lunderskov by, Skanderup. Vejarealet udgør ca. 253 m². Herudover er der samtidigt tinglyst forkøbsret af Tværvej 8, matr.nr. 49BØ Lunderskov by, Skanderup til den til enhver tid værende ejer af Tværvej 6, matr.nr. 49B Lunderskov by, Skanderup til samme pris som opnås til tredjemand.

Forslag til anvendelse

Værksted
Produktionsejendom
Produktion
Lager
+Mere

Økonomi

Pris i kr.
7.300.000,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
2814 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
7824 m²

Faciliteter

Arkiv
Bad
Omklædning
Toilet
Hall
Laboratorie
Mødelokale
Parkeringsmulighed
Port
+Mere

Teknik

Gulvvarme

MARKEDSINDEX

SYDJYLLAND / Lager & Produktion / - Jun2020

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK