Eegsvej 14, 6091 Bjert

Industri- og logistikejendom

15.500.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 76 31 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 103362Type : Lager & Produktion

Anvendelig til flere brancher - traverskraver og kraftig strømstyrke

Spændende ejendom, beliggende sydøst for Kolding i området ved Bjert.

Ejendommen består af flere bygninger, der er sammenbygget over en årrække. Dels ældre hvidpudsede bygninger, dels bygninger i røde sten. Bygningerne, som løbende er blevet renoveret/ombygget, har varierende tagmaterialer og konstruktioner, men fremstår hovedsageligt i flot og velvedligeholdt stand, ude som inde.

Bygningsmassen anvendes i dag til produktion og lager med tilhørende kontor og vil fremadrettet kunne finde anvendelse til lignende virksomheder og industrier samt pladskrævende virksomheder i øvrigt.

Lager- og produktionshallerne har varierende loftshøjde og størrelse; fælles for dem alle er, at de har et godt lysindfald, har hvidmalede vægge og lysegråt epoxygulv.

Bygningerne indeholder flere unikke funktioner, bl.a. mange områder med traverskraner, som eventuelt kan medfølge i handlen, 770 Amp strøm, udsugning i det meste af produktionen m.v. Dertil er der i alle haller adgang via store porte, både mellem hallerne internt og ud til gårdsplads og tilkørselsområder. Kontorfaciliteterne ligger flere steder i bygningerne, hvilket også gælder toiletter, tekøkkener m.v. På 1. sal i den centrale bygning ligger ud over kontor ligeledes flot kantine samt omklædning med badefaciliteter. Dette område entreres enten via 2 store trapper eller via elevator.

Ejendommen opvarmes med fjernvarme. Der er endvidere indlagt gas.

Der er mulighed for opdeling af ejendommen til f.eks. flere mindre lejere, hvor man kan vælge at lave nogle fællesarealer - herunder kantinen.
Udenomsarealer ved bygningen er udlagt som tilkørsel, opmagasinering samt p-arealer og er belagt med henholdsvis SF-sten og ral.

I tilknytning til ejendommen ligger også 2 store, ubebyggede matrikler, som anvendes til grønne områder/bort forpagtning og parkering.

Forslag til anvendelse

Produktion
Logistikejendom
Lager

Økonomi

Pris i kr.
15.500.000,-
Årlige driftsudgifter kr.
591.224,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
72,-

Lokalet

Etage areal
8237 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
19030 m²

Faciliteter

Omklædning
Fællesareal
Hall
Kantine
Tekøkken
Parkering
Toiletter
Gårdsplads
Port
Kantine
Tekøkken
Parkering
+Mere

Teknik

Elevator
Epoxygulv
Fjernvarme
Udsugning
+Mere

MARKEDSINDEX

SYDJYLLAND / Lager & Produktion / - Mar2019

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere