SENEST SET
FAVORITTER

Ndr. Ringvej 51, 6000 Kolding

HK's ikoniske bygning i Kolding

8.000.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 3314 XX XX Se nummer
E-mail xx@newsec.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: MSKAA90069Type : Kontor

Attraktiv og synlig placering med kort afstand til al handel og byliv i Kolding

PROJEKTEJENDOM
Denne ikoniske ejendom er oprindeligt opført i 1918 (bygning 1) med større til- og ombygning i 1980 herunder med opførelse af bygning nr. 2. Udadtil fremstår ejendommen dog som én sammenhængende og præsentabel enhed.
 
Ejendommen har et samlet erhvervsareal på 1.394 m² (samt 60 m² kælder) i flere og forskudte plan og udbydes til en attraktiv kvm. pris på kr. 5.739 pr. kvm.  
 
Bygning 1 er i 2 fulde plan foruden tagetage (med skrå vægge). Her er desuden mindre kælder. Bygning 2 er med 2 plan, herunder med tagetage med skrå vægge.
 
Ejendommen er opført i sten med rødt tegltag med hældning. Ydervæggene er hvidpudsede og ejendommen fremstår i det hele i god og vel vedligeholdt stand med god synlighed/facade mod Ndr. Ringvej. I ejendommen er desuden vareelevator (max 100 kg).
 
Ejendommen er i dag opdelt i flere separate lejemål hvoraf de 2 er udlejet til kontor for hhv. revisor (hvis lejemål er opsagt) og landinspektør – De resterende lejemål er ledige og dermed til ejers fulde disposition og kan genudlejes til mange anvendelser og formål – kontor, undervisning, klinik, showroom, kontorhotel og meget andet. Ejendommen vil kunne inddeles i flere eller færre lejemål afhængig af ønsker og behov. Mulighederne for indretning til bolig synes ligeledes ligefor, hvilket dog vil kræve kommunal indblanding og tilladelse.
 
Ud over fælles opgang/entre har hvert lejemål haft egen indgang og egne faciliteter, og alle lejemål fremstår i god stand med moderne aptering. Væggene typisk fuldmurede eller med gips (ofte med glas indlæg) og lofter typisk lydisolerende plader med indbygget belysning. Gulvbelægningen varierer fra lejemål til lejemål, men altid i god og brugbar stand.
 
Alt i alt lyse og indbydende lokaler både for de respektive lejemål samt fællesarealer. 
 
Ejendommen er som angivet beliggende i rammeområde for boligformål i henhold til gældende kommuneplan og kan muligvis konverteres. Dertil kan nævnes at naboejendommen, netop har fået godkendt ca. 300 kvm, der tidligere har været anvendt til kontor, til boligformål.

Forslag til anvendelse

Undervisning
Klinik
Kontor

Økonomi

Pris i kr.
8.000.000,-
Pris pr. m² kr.
5.739,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-

Lokalet

Etage areal
1394 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1703 m²

Faciliteter

Fællesareal
Kælder
Tegltag
Kontor

MARKEDSINDEX

SYDJYLLAND / Kontor / - Aug2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere