SENEST SET
FAVORITTER

Mønten 2, 6000 Kolding

Beliggenhed ved Kolding storcenter

4.995.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 76 31 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 104113Type : Detailhandel/butik

Fleksibel indretning - mange anvendelsesmuligheder

Mønten 2 er en solid ejendom som indeholder butik/udstilling, indskudt dæk til udstilling/kontor og lager. Endvidere har ejendommen kontorfaciliteter samt en varegård med port. Udover porten ved varegården, så er der yderligere to porte, hvoraf den ene er i niveau og den anden er med rampe. Ejendommen har fleksibel indretning og kan bl.a. åbnes op, således at der er mange anvendelsesmuligheder.

Ejendommen er 725 m² ekskl. indskudt dæk og varegård.

Ejendommen er beliggende yderst attraktivt, idet der fra Mønten er kort afstand til Kolding Storcenter, Motorvej E20 og E45, stærke nabolejere samt Vejlevej der er yderst befærdet.

Kolding Storcenter har over 6 mio. årlige besøgende, og området trækker alene i kraft af det store udbud, kunder fra et meget stort opland i Øst- og Sønderjylland.

Motorvej E20 / E45 er beliggende tæt på ejendommen. Derved er der fra ejendommen en optimal infrastruktur med enestående let tilgængelighed fra såvel motorvejsnettet som de større lande- og indfaldsveje i området. Til- og frakørslen til motorvej E20 og E45 ligger få kilometer fra ejendommen.

Nabolejere kan nævnes BilligBlomst, HOKA tæpper, Danbo møbler og Skousen. Endvidere ligger Mønten 2 tæt på Jem & Fix, Bauhaus, Kolding Storcenter med 120 specialbutikker, Aunsbjerg Biler samt mange flere.

Vejlevej har dagligt ca. 20.000 bilister som søger mod Kolding midtby, Kolding Storcenter samt til- og frakørselsforholdene på Motorvej E20 og E45.

Økonomi

Pris i kr.
4.995.000,-
Årlige driftsudgifter kr.
65.110,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
90,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
725 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1836 m²

Faciliteter

Rampe
Port

MARKEDSINDEX

SYDJYLLAND / Detailhandel/butik / - Feb2020

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK