SENEST SET
FAVORITTER

Kirkebyen 2, 6640 Lunderskov

Moderne bolig og værksteds-/lagerbygninger

3.550.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8870 XX XX Se nummer
E-mail xx@johnfrandsen.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: KOE1542Type : Andre typer

Fantastisk ejendom i smuk natur

John Frandsen Erhverv udbyder en fantastisk blandet bolig med mulighed for erhverv.
 
Denne smukke, hvidpudsede ejendom træder frem på smukkeste vis via en skøn gårdsplads. Blotfemten minutters kørsel fra Kolding og 800 meter fra Lunderskovs byskilt ligger denne fantastiske landejendom.
 
I kommer til at bo naturskønt og dog med kort afstand, med cykelsti til skole, børnepasning ogindkøb. Indenfor mødes I af et flot istandsat hus, hvor I får alt hvad man kan drømme om. Et hjemmed udsøgte kvalitetsmaterialer i et stilrent design, der er gennemgående i hele huset. Bemærkgulvvarme overalt på nær i soveværelse og værelse/kontor. En entré med adgang til badeværelsesamt et stort værelse og videre ind til det imponerende køkken-alrum, hvor lyset strømmer ind viavinduespartierne. Her er blandt andet Danoline Medley akustikloft med spot. Der er udgang fraalrummet til den store sydvendte terrasse.
 
Fra alrummet er der adgang til den hyggelige stue via flot fransk dør. Fra det store bryggers med masser af opbevaringsplads, får I adgang til tre gode værelser, et walk-in closet samt husets storebadeværelse med væghængt toilet, bruser og kar samt plads til vaskesøjle.
 
De 2 øvrige bygninger på hhv. 200 og 300 m² kan anvendes til hobby, aktiviteter, lager eller til andeterhverv så som værksted, hvor der allerede er etableret en lift. Bygningerne er ikke registreret somerhverv, men dette kan lade sig gøre. I den store dejlige have, er der solrig terrasse mod sydvest og et havehus med pizzaovn. Der er således lagt op til at holde store grillfester for vennerne, - eller bare slappe af efter dagens arbejde.
 
Arealet øst for bygningerne på 3,8 hektar, er under omlægning og bortforpagtet til høst 2023 og kan fortsætte såfremt en køber ønsker dette.

Forslag til anvendelse

Landejendom

Økonomi

Pris i kr.
3.550.000,-
Pris pr. m² kr.
4.622,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-

Lokalet

Etage areal
768 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
47600 m²

Faciliteter

Toilet
Sydvendt
Terrasse
Gårdsplads
Køkken
Lager
Kontor

Teknik

Lift

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere