SENEST SET
FAVORITTER

Favrvrå Bygade 29, 6070 Christiansfeld

Stor bolig og gode produktions- og lagerlokaler

2.850.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8870 XX XX Se nummer
E-mail xx@johnfrandsen.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: KOE1539Type : Andre typer

239 m² bolig og 1.507 m² erhverv

John Frandsen Erhverv udbyder blandet bolig- og erhvervsejendom med en stor villa samt værkstedsfaciliteter og store lagerbygninger.
 
Ejendommen er beliggende med få minutters kørsel til Christiansfeld, som byder på indkøbsmuligheder, skole, daginstitutioner, byliv og meget mere. Fra ejendommen er ligeledes kun 16 minutters kørsel til Haderslev og 20 minutter til Kolding. Motorvejen ligger kun 5 minutter fra ejendommen.
 
Rundt om ejendommen findes utrolig skøn dansk natur.
 
Den store villa på 239 m² er opført i klassiske, røde mursten og eternittag. I stueetagen leder entreen ind til køkkenet, der er opført med klassiske, lyse elementer og alt i hårde hvidevarer. I får her en halvmur, der elegant opdeler køkken og spisestue, og herfra er der adgang ind til hjemmet store stue, der får et behageligt lysindfald fra de mange vinduespartier, samtidig med at der er god plads til at indrette forskellige afdelinger såsom tv-stue, spiseareal, læsekrog og lignende. Resten af etagen byder på et værelse, et rummeligt bryggers med vaskefaciliteter og et badeværelse. Bevæger I jer op ad trappen, finder I førstesalen, hvor der er hele seks værelser i varierende størrelser. Alle rummene er indretningsvenlige, og I har her adgang til den charmerende havestue, der ligger med en dejlig udsigt til de omkringliggende marker. Afslutningsvis er der placeret endnu et badeværelse på etagen. Den omkringliggende grønne have er dejlig frodig med flere hyggelige kroge, fiskedam og en formiddabel sydvendt terrasse.
 
Ejendommens 3 erhvervsbygninger er på hhv. 748, 629 og 130 m².
 
Bygningen på 629 m² har indgang fra gårdspladsen foran ejendommen, bl.a. via port. Bygningen er indrettet med værksted, som giver adgang adgang til et stort lager, som har stor port ud til gårdspladsen bag bygningen.
 
I forbindelse med lagerbygningen findes en kontorbygning, som har indgang fra gårdspladsen foran bygningen.
 
Bygningen på 748 m² er en stor og højloftet lagerhal med stor port ud til gårdspladsen bag ejendommen. Bygningen er uisoleret og uden belagt gulv.
 
Bygningen på 130 m² er et halvtag.
 
Til ejendommen hører en 5.470 m² stor grund, delvist udlagt i kørefast grus og delvist udlagt i skønt natur, herunder græsplæner.

Forslag til anvendelse

Produktion

Økonomi

Pris i kr.
2.850.000,-
Pris pr. m² kr.
1.632,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-

Lokalet

Etage areal
1746 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
5470 m²

Faciliteter

Badeværelse
Sydvendt
Terrasse
Port
Køkken
Lager

Teknik

Tv

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere