SENEST SET
FAVORITTER

Favrvrå Bygade 29, 6070 Christiansfeld

Blandet bolig og erhverv ved Christiansfeld

2.995.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7026 XX XX Se nummer
E-mail xx@danbolig.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 90800001484Type : Andre typer

danbolig Erhvervscenter Syd udbyder: Blandet bolig og erhverv ved Christiansfeld

danbolig Erhvervscenter Syd tilbyder nu en ejendom, der både indeholder erhverv og bolig. Søger du en ejendom til egen erhvervsvirksomhed indenfor tømrer og snedker eller andet erhvervsformål samt en velholdt villa, der kan huse den store familie, så bør du tage et nærmere kig på denne flotte ejendom i Favrvrå ved Christiansfeld, blot få km fra motorvej E45. Her får du mange indbydende opholdsrum, hele syv værelser, en dejlig lukket have og en naturrig beliggenhed nær byen og hverdagens fornødenheder. Velkommen til Favrvrå Bygade 29.

Boligen er opført i 2 plan. Den ligger på en stor grund, hvor der tidligere er givet godkendelse til at udstykke en byggegrund, og ejendommen har været anvendt både kommercielt og privat. Der er gode udbygninger til erhverv, heriblandt to store lagerhaller samt en separat bygning, der indeholder et kontor og to mindre rum.

Indenfor mødes I af en større bolig med flere indbydende opholdsrum, heriblandt to rummelige stuer i direkte forbindelse med hinanden. Stuerne har naturfarvede gulve og et behageligt lysindfald fra de sprossede vinduer. De tilstødende stuer ligger i forbindelse med et stort køkken/allrum. Køkkenet har hvide skabselementer med udskårne detaljer og rig opbevaringsplads. I stueplan kan I også se frem til et værelse, et badeværelse, et stort bryggers samt et disponibelt rum, og på første salen finder I endnu et badeværelse og hele seks værelser , hvoraf det ene har udgang til en tag-havestue med en lækker udsigt. Boligen har en flot og velpasset have med græsarealer, træer og buske. Der er også en mindre terrasse med et springvand og en afskærmet, solrig terrasse med kig til haven.

I bosætter jer i rolige omgivelser nær skov og strand. Fra adressen har I en god placering i forhold til Christiansfeld, Kolding og Haderslev og I har ikke langt til Christiansfeld midtby, med Christiansfeld skole, stor idrætshal, daginstitutioner og indkøbsmuligheder.

Der er ligeledes kort afstand til Sønderjyske motorvej.

Forslag til anvendelse

Grund

Økonomi

Pris i kr.
2.995.000,-
Pris pr. m² kr.
1.715,-
Årlige driftsudgifter kr.
43.413,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
25,-

Lokalet

Etage areal
1746 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
5470 m²

Faciliteter

Badeværelse
Opholdsrum
Terrasse
Køkken
Kontor

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere