SENEST SET
FAVORITTER

Tværvej 1, 6640 Lunderskov

Bolig- og erhvervsejendom i Lunderskov

4.245.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7026 XX XX Se nummer
E-mail xx@danbolig.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 90800001354Type : Andre typer

danbolig Erhvervscenter Syd: Særdeles velholdt og velindrettet bolig- og erhvervsejendom med god beliggenhed i Lunderskov

Ejendommen ligger med god synlighed på hjørnet af Tværvej og Kongsbjerg i Lunderskovs erhvervsområde. Erhvervsdelen ligger ud mod vejen, hvor boligen ligger trukket tilbage på grunden. Der er stor befæstet og kørefast indkørsel og manøvreplads på grunden.

Den 405 m2 store erhvervsdel udgør en selvstændig bygning med eget indgangsparti samt portadgang i fronten med høj port til store køretøjer. Bygningen er indrettet med reception, store og lyse kontorer, gode personalefaciliter, lager samt høj hal i forbindelse med den store port. Der er desuden showroom på 1. sal over kontorerne. Lokalerne fremtræder i meget god vedligeholdelsesmæssig stand, og indretningen er særdeles god til mange formål.

Den 293 m2 store bolig er gennemgribende moderniseret og istandsat med nye vinduer og døre, nyt stort køkken, nye gulve mv. Boligen fremstår meget eksklusiv og velindrettet med store lyse stuer i åben forbindelse til det store køkken, 3 badeværelser samt 6 værelser. Der er desuden stor indendørs swimmingpool med tilhørende separat bad og toilet. Rundt om boligen er der en stor eksklusiv indhegnet træterrasse, så man kan sikre sig sollys en stor del af dagen. Der er desuden velanlagt og indhegnet have med stor græsplæne og en charmerende pergola i bunden af haven. Til boligen hører dobbelt garage.

Ejendommen er særdeles velegnet til virksomheder indenfor engroshandel, VVS, entreprenør, plæneklipper service, internet handel, tømrer, murer, smed, vognmand, produktion, montage mv.

Det kan også være den private med passion for biler eller lign, hvor det store værksted ville være helt ideelt. Man kunne f.eks. også leje kontordelen ud og dermed få en god lejeindtægt, ligesom hallerne kunne indrettes til lejemål.

Forslag til anvendelse

Kontorer

Økonomi

Pris i kr.
4.245.000,-
Pris pr. m² kr.
6.082,-
Årlige driftsudgifter kr.
25.590,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
37,-

Lokalet

Etage areal
698 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
3337 m²

Faciliteter

Bad
Garage
Toilet
Indgangsparti
Reception
Swimmingpool
Træterrasse
Port
Køkken
Lager
Kontor

Teknik

Internet

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere