SENEST SET
FAVORITTER

Industrivej 26, 6580 Vamdrup

Lager- og produktionsejendom i Vamdrup

2.795.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 70 26 XX XX Se nummer
E-mail xx@danbolig.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 90800001026Type : Andre typer

Regulær lager- og produktionsejendom i Vamdrup - mulighed for flere brugere

Industrivej 26 ligger i det gode industriområde i Vamdrup.

Ejendommen består af et parcelhus på 160 m2 der er velholdt og klar til indflytning eller udlejning. Erhvervsdelen består af 3 bygninger på hhv. 756 m2, 787 m2 og 50 m2. Ejendommen har indtil fornylig været benyttet til sælgers snedkerværksted med tilhørende egen bolig.

Parcelhuset har et boligareal på 160 m2 samt yderligere 35 m2 der er indrettet til kontor samt fyrrum. Der er ældre badeværelse samt køkken, og alt fremstår pænt og velholdt. Naturgas opvarmet. Opført i 1971 i betonelementer og tagbelægning i bølgeeternit.

Erhvervsdelen består af 3 bygninger: 50 m2 lager opført i træ med metalplader. Bygning på 787 m2 opført i 1987 som kold hal i stålkonstruktion og bølgeeternittag samt facade i betonelementer. Der er ca. 80 m2 pænt kontor i denne bygning samt toilet. Betongulv. Side- og kiphøjde på hhv. 3 meter og 6 meter.

Bygning på 756 m2 opført i 1973 i stålkonstruktion med isolering og bølgeeternittag samt facade i betonelementer og mursten. Der er kontor og toilet i denne bygning, ca. 50 m2 i alt. Der er trægulv i en del af bygningen. Side- og kiphøjde på hhv. 3 meter og 6 meter.
Opvarmningen til erhvervsdelen skal etableres, da nuværende pillefyr ikke er funktionsdygtig.

Ejendommen er ideel til mange brancher, herunder industri, håndværk, produktion, lager, spedition, distribution, entreprenør, montage, engroshandel, fremstillingsvirksomhed, oplagrings- og pakhusvirksomhed, VVS og blikkenslager. Der er endvidere gode muligheder for op til 3 brugere kan benytte ejendommen samtidig, idet der er kontor- og toiletforhold i 2 områder i erhvervsdelen udover parcelhuset.

Industrivej 26 ligger centralt med 12 km til E20 og 10 km til E45.

Vamdrup ligger i Kolding kommune, og drager nytte af den fortsat positive udvikling der er i Kolding kommune, indenfor især industri, produktion, logistik og distribution.

Af større virksomheder i Vamdrup kan nævnes Isover, Rockwool, Dansk Auto Logik A/S, Sylvestershop, Technos og Smurfit Kappa.

Forslag til anvendelse

Produktionsejendom
Lager
Produktion
Fremstillingsvirksomhed
Engroshandel
Entreprenør
+Mere

Økonomi

Pris i kr.
2.795.000,-
Årlige driftsudgifter kr.
45.220,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
27,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
1703 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
4996 m²

Faciliteter

Badeværelse
Betongulv
Drager
Fyrrum
Toilet
Køkken
+Mere

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere