SENEST SET
FAVORITTER

Simmerstedvej 1E, 6100 Haderslev

Offentligt udbud - Erhvervsejerlejlighed

1.595.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7453 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 211562Type : Kontor

Budfrist d. 05. august 2020 kl. 2:00

For Region Syddanmark udbydes erhvervsejerlejlighed

Ejendommen er beliggende meget tæt på centrum i den vestlige bydel. Afstand til gågade og busstationen er ca. 1-1,5 km. Ejendommen der oprindeligt har været anvendt af Schaumanns Klædefabrik er gennem årene ombygget og indrettet til kontor, undervisning og lægeklinik. Endvidere indeholder en del af ejendommen et museum for Slesvigsk Vognsamling. Ejendommen er opdelt i 5 ejerlejligheder og ejerlejligheden som sælges er ejerlejlighed nr. 3.

Udefra er ejendommen bevaret i sin oprindelige karakter som fabriksbygning og fremstår med gul murstensfacade. Vinduerne i ejendommen er udskiftet med nyere termoruder, men man har bevaret vinduespartiernes mange sprosser for at bibeholde ejendommens særlige arkitektur.

Ejerlejligheden der sælges er beliggende i høj stueetage og er senest anvendt til jordmoderklinik og indrettet håndvaske i de fleste rum. Herudover er der personalekøkken, toilet og handicaptoilet. Ejendommen har elevator som betjener alle etager i bygningen. Elevatoren er placeret direkte i ejerlejligheden og ikke i et trappehus. De store vinduespartier og hvide vægge og lofter gør, at samtlige rum er meget lyse. Ejerlejligheden fremstår vedligeholdt både udvendigt og indvendigt.

Udenomsarealerne består af asfalterede og flisebelagte gårdarealer og parkeringsarealer, ligesom der er tilgængelige cykelskure. Herudover er en del af udenomsarealerne græsplæne. Der er gode forbindelser til offentlig transport med busholdeplads i umiddelbar nærhed af ejendommen.

Anvendelse:
Ifølge lokalplanen kan lokalerne anvendes til offentlige formål, herunder bl.a. klinik og undervisnings- og administrations formål. Ønskes ejendommen anvendt til andre formål end de i lokalplanen tilladte, skal der søges dispensation herfor.

Ejerforeningen:
Da ejendommen er opdelt i ejerlejligheder er der udarbejdet en vedtægt for ejerforeningen. Vedtægten beskriver ejernes gensidige forpligtelser vedr. ejendommens anvendelse, drift og vedligeholdelse, herunder fordelingstal i forbindelse med udgifternes afholdelse. Der henvises til bestemmelserne i vedtægten samt udarbejdede regnskaber som kan rekvireres hos ejendomsmægleren.

Udbudsprocedure:
Ejendommen sælges for Region Syddanmark og salget sker derfor via tilbudsgivning. Udbuddet sker i.h.t. bekendtgørelse om offentlig udbud ved salg af kommunens henholdsvis regionens faste ejendomme af d. 24. juni 2011. Bekendtgørelse og udbudsvilkår kan rekvireres hos Nordicals.

Region Syddanmark har ret til frit at vælge blandt de indkomne forslag og er således ikke forpligtet til at vælge højstbydende og kan dermed også vælge at forkaste alle indkomne tilbud.

BUDFRIST ER SAT TIL D. 05. AUGUST 2020 KL. 12:00. Bud skal indgives skriftligt til Nordicals på 6100@nordicals.dk og markeres som fortroligt.

Forslag til anvendelse

Kontor
Klinik
Undervisning

Økonomi

Pris i kr.
1.595.000,-
Årlige driftsudgifter kr.
48.061,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
163,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
294 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Cykelskur
Toilet
Gårdareal
Handicaptoilet
Parkeringsareal
+Mere

Teknik

Elevator

MARKEDSINDEX

SYDJYLLAND / Kontor / - Jun2020

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK