SENEST SET
FAVORITTER

Simmerstedvej 1E, 6100 Haderslev

Erhvervsejerlejlighed

1.895.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 74 53 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 211562Type : Kontor

Velegnet til sundhedsfaglige erhverv

For Region Syddanmark udbydes erhvervsejerlejlighed

Ejendommen er beliggende meget tæt på centrum i den vestlige bydel. Afstand til gågade og busstationen er ca. 1-1,5 km. Ejendommen der oprindeligt har været anvendt af Schaumanns Klædefabrik er gennem årene ombygget og indrettet til kontor, undervisning og lægeklinik. Endvidere indeholder en del af ejendomme et museum for Slesvigsk Vognsamling. Ejendommen er opdelt i 5 ejerlejligheder og ejerlejligheden som sælges er ejerlejlighed nr. 3.

Udefra er ejendommen bevaret i sin oprindelige karakter som fabriksbygning og fremstår med gul murstensfacade. Vinduerne i ejendommen er udskiftet med nyere termoruder, men man har bevaret vinduespartiernes mange sprosser for at bibeholde ejendommens særlige arkitektur.

Ejerlejligheden der sælges er beliggende på 1. og er senest anvendt til jordmoderklinik og indrettet med linoleum på alle gulvene samt håndvaske i de fleste rum. Herudover er der personalekøkken, toilet og handicaptoilet. Ejendommen har elevator som betjener alle etager i bygningen. Elevatoren er placeret direkte i ejerlejligheden og ikke i et trappehus. De store vinduespartier og hvide vægge og lofter gør, at samtlige rum er meget lyse. Ejerlejligheden fremstår vedligeholdt både udvendigt og indvendigt.

Udenomsarealerne består af asfalterede og flisebelagte gårdarealer og parkeringsarealer, ligesom der er tilgængelige cykelskure. Herudover er en del af udenomsarealerne græsplæne. Der er gode forbindelser til offentlig transport med busholdeplads i umiddelbar nærhed af ejendommen.

Anvendelse:
Lokalerne er særligt velegnet til klinik, lægepraksis, undervisning samt almindeligt kontor eller kontor for
visse liberale erhverv.

Ejerforeningen:
Da ejendommen er opdelt i ejerlejligheder er der udarbejdet en vedtægt for ejerforeningen. Vedtægten beskriver ejernes gensidige forpligtelser vedr. ejendommens anvendelse, drift og vedligeholdelse, herunder fordelingstal i forbindelse med udgifternes afholdelse. Der henvises til bestemmelserne i vedtægten samt udarbejdede regnskaber som kan rekvireres hos ejendomsmægleren.

Forslag til anvendelse

Undervisning
Klinik
Lægeklinik

Økonomi

Pris i kr.
1.895.000,-
Årlige driftsudgifter kr.
48.061,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
163,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
294 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Cykelskur
Toilet
Gårdareal
Handicaptoilet
Parkeringsareal
+Mere

Teknik

Elevator
Håndvask

MARKEDSINDEX

SYDJYLLAND / Kontor / - Mar2020

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK