SENEST SET
FAVORITTER

Jomfrustien 29, 6100 Haderslev

Synligt erhvervsdomicil

11.500.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7453 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 212292Type : Detailhandel/butik

Hjørnegrund med gode profileringsmuligheder

For Postnord sælges Haderslev posthus, en solid bygningsmasse på en meget synlig placering.

En spændende ejendom med et stort potentiale, som ligger i et område, der siden 2014 har været fokus på, i forbindelse med Jomfrusti-projektet, hvis formål er at forbinde Haderslev bymidte med Havnen. Denne ejendom ligger godt placeret ud til Jomfrustien, som er hovedpulsåren i projektet. Den nuværende
bygningsmasse skønnes, at være anvendelig til en bred målgruppe.

Haderslev posthus er opført i 1989 og er registret med 3.270 kvadratmeter under tag. Indretningen er for nuværende, med indgang for kunder fra parkeringsareal til pakkeafhentningsafdeling, som vil kunne indrettes til reception/modtagelse for fremtidig ejer, herfra er det udgang til bygningens kerne, et stort sorteringslokale, som er med højt til loft, synlige konstruktioner og med ovenlysvinduer, et fantastisk lyst og regulært lokale som kan omdannes til mange andre anvendelsesformer. På hver side af bygningens kerne findes der kontorlokaler og mandskabslokaler i to etager.

På bygningens nordside findes der i stueplan kontorlokaler, toiletfaciliteter, kantine med thekøkken og plads til mange medarbejdere, via elevator er der adgang til 1. salen som er med flere gode kontorlokaler/mødelokaler i varierende størrelse samt toiletter og arkivrum. Der er via denne afdeling gangbro til kontorafdelingen på sydsiden, så elevatoren kan anvendes til begge afdelinger.

Bygningens nordside består af stort mødelokale og kontorlokaler i stueplan, fra gangareal er der trappe til 1. salen som består af fordelergang med kontorlokaler samt toilet og thekøkken.

Såfremt ejer ikke selv skal benytte alle kontorlokalerne, kan de nemt opdeles i mindre enheder, som kan udlejes. Der er flere indgange til ejendommen, ligesom toiletfaciliteter og adgang til thekøkken nemt kan fordeles til hvert lejemål, afhængig af opdeling.

Sidste del af ejendommen findes bagved ejendommen, som består af regulært lokale som ligger i forlængelse af det stor sorteringslokale, her findes 3 overdækket porte, ligesom mindre værksted og vaskeplads til cykler er etableret i denne del af bygningen, som alt sammen ligger ud til stort asfalteret og indhegnet parkeringsareal.

Det store grundareal på 6.550 m² er udover et areal foran ejendommen, bestående af stort parkeringsareal bagved ejendommen, som er asfalteret og indhegnet. Adgang hertil sker via tilkørsel fra Lindedal.

Den gældende lokalplan omfatter alene denne bygning, det skønnes at kommunen er åbne for andre anvendelsesmuligheder end hvad den nuværende lokalplan allerede foreskriver.

Økonomi

Pris i kr.
11.500.000,-
Årlige driftsudgifter kr.
107.644,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
33,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
3270 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
6550 m²

Faciliteter

Arkivrum
Toilet
Kantine
Mødelokale
Parkeringsareal
Reception
Thekøkken
Port
+Mere

Teknik

Elevator

MARKEDSINDEX

SYDJYLLAND / Detailhandel/butik / - Jul2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere