SENEST SET
FAVORITTER

Jonsborgvej 2, 6510 Gram

1.213 m² blandet bolig/erhverv

2.700.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7333 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 62001056Type : Detailhandel/butik

Flot og velrenoveret bolig- og erhvervsejendom.

Perfekt og usædvanligt godt vedligeholdt kombineret bolig- og erhvervsejendom godt beliggende ud til trafikeret vej ikke langt fra Gram By.

Erhvervsdelen:
Opført i 1971 på i alt 898 m² og fremstår med pæne grå facadebeklædninger og nyere eternittag. Den største del af bygningen er indrettet til en stor og smuk udstillingshal med rigtig mange glasflader, 2 store el-porte, lofter i kip og beklædt med trold-tex plader, udsugning og opvarmet med oliekalorifere blæsere. I en sidebygning til hallen er indrettet kontor, omklædnings- og badefaciliteter samt toilet alt opvarmet med varmepumpe og el. I forlængelse af udstillingshallen er der et stort og godt værksted med egen meget stor port. Bag værkstedet er der uopvarmede disp. rum til opbevaring.

Boligen:
Opført i 1953 med røde facadesten, nyere rødt tegltag og hvide pvc vinduer. Bygningen er opført i 1½ plan på i alt 171 m², hvoraf de 45 m² er beliggende i tagetagen. Hertil kommer kælder på 70 m² og sidebygning med dobbelt garage på 144 m². Indretningen består af entre med trappe til tagetagen samt til kælder. 3 år gammelt gæstetoilet. Pæn opholdsstue med lyst laminatgulv og pille-brændeovn. Værelse. Køkken/alrum med lyst laminatgulv, rigtig god spiseplads med udgang til delvis overdækket terrasse og godt indrettet køkken med hvide skabslåger. Tagetagen er indrettet med mellemgang samt 2 store soveværelser, det ene med skabsvæg. Badeværelse fra 2008 med hvide gulvfliser, badekar, væghængt toilet og flot skabsarrangement med håndvask. Virkelig god kælder med klinkegulv, vaskerum med varmepumpe, fyrrum med oliefyr, gæsteværelse og badeværelse med lyse gulv- og vægfliser og brusehjørne. I sidebygningen, der er udlagt til erhverv og fremstår med røde facadesten og rødt profil metaltag er der indrettet en stor flot bryggers/bagindgang med gulvklinker. Stort kontor med lyst laminatgulv og varmepumpe. 75 m² dobbeltgarage med 2 el-porte.

Hele ejendommen er overalt usædvanligt godt vedligeholdt og renoveret.
Den store have er park-agtigt udlagt med flere velplejede beplantninger og græs.
Øvrige udenomsarealer er fortrinsvis udlagt med asfalt og grus.

En ejendom der er yderst velegnet til salg af større elementer så som biler, campingvogne, trailere og vognmandsbrug med en rigtig god og fornuftig bolig.

Økonomi

Pris i kr.
2.700.000,-
Pris pr. m² kr.
2.226,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-

Lokalet

Etage areal
1213 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
6756 m²

Faciliteter

Badeværelse
Omklædning
Brændeovn
Garage
Gulvklinker
Gæstetoilet
Spiseplads
Kælder
Laminatgulv
Opholdsstue
Tegltag
Terrasse
Port
Køkken
Kontor

Teknik

Oliefyr
Udsugning

MARKEDSINDEX

SYDJYLLAND / Detailhandel/butik / - Sep2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere