SENEST SET
FAVORITTER

Simmerstedvej 71-71A, 6100 Haderslev

Blandet ejendom i Haderslev

2.850.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7333 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 620509932Type : Andre typer

Velbeliggende blandet ejendom med lægeklinik og privat bolig/udlejningsbolig

Lægeklinik:
Ejendommen har tidligere huset en lægeklinik. Standen på ejendommen er rigtig god, og kan man udnytte de nuværende rum inddelinger, for man en optimal ejendom til en fornuftig pris. Ejendommen er opført i røde mursten, med ensidig taghældning, og ekstra høje vinduer for mere lysindfald. Ejendommen kan være udnyttes til mange erhverv, f.eks. Sundhedsfaglige erhverv, webshop, kontorlokale til håndværkere.

Ejendommen rummer nogen fine store kliniklokaler med højt til loftet og godt lysindfald. Der er et fint venteværelse, samt et stort handikapvenligt toilet, samt et mindre toilet. Der er et lille tekøkken med håndvask, samt en plads til et sekretærområde, hvor der også er et lille tekøkken. Til ejendommen er der parkeringsplads med plads til 4 biler.

Bagved ejendommen er der er skur/garage tilhørende ejendommen. Det er muligt at erhverve den bagved liggende ejendom som udlejningsbolig, eller som privat bolig.

Ejendommen har netop fået fjernvarme.

Bolig:
I bydes indenfor i en lys entré, hvor fordelingsgangen giver adgang til etagens rum.
Køkkenet har gennemgået en renovering, så du kan nyde et lyst og flot køkken med moderne faciliteter. Stuen er lige så imponerende, med rigelig plads til både afslapning og underholdning, og med mulighed for at indrette spisestue og opholdsstue. Her er der udgang til en rummelig træterrasse, hvor det er nemt at forestille sig hyggelige sommeraftener med venner og familie. Stueetagen byder ydermere på et veludnyttet bryggers, og et moderniseret badeværelse.
I underetagen finder du to gode værelser, en stue hvor I kan træde direkte ud i et hyggeligt gårdmiljø, og to disponible rum. Hertil er der et pænt flisebelagt badeværelse.

Udemiljøet byder på en dejlig have, hvor I kan opholde jer ugenert, og nyde de varme sommermåneder. I vil ydermere have adgang til alt, hvad området har at tilbyde, herunder byens butikker, restauranter og caféer, naturskønne områder, og forskellige institutioner og fritidsaktiviteter.

•Velindrettet klinik
•Gode parkerings muligheder
•Flere udnyttelsesmuligheder
•Velholdt bolig
•Mulighed for både erhverv og bolig
•Nr. 71 opført/ombygget: 1961/2011
•Nr. 71A opført/ombygget; 1975

Forslag til anvendelse

Klinik

Økonomi

Pris i kr.
2.850.000,-
Pris pr. m² kr.
8.879,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-

Lokalet

Etage areal
321 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
992 m²

Faciliteter

Badeværelse
Garage
Toilet
Gårdmiljø
Tekøkken
Opholdsstue
Parkering
Træterrasse
Køkken

Teknik

Fjernvarme

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere