SENEST SET
FAVORITTER

Slotsvej 18, 6510 Gram

Centralt beliggende ejendom

895.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7023 XX XX Se nummer
E-mail xx@mailreal.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 904-4905BType : Andre typer

Blandet bolig- og erhverv

Centralt beliggende i Gram udbydes nu denne hyggelige ejendom, med fantastisk stemningsfyldt lejlighed på 1. sal og et stort erhvervslejemål i stueplan.

I stueetagen findes et stort og lyst erhvervslejemål, som indtil den 31/7-2023 er lejet ud til en lokal elektriker, hvilket indtil da holder ejerudgifterne helt i bund. Lokalet har mange indretningsmuligheder og kan bl.a. indrettes til kontor, butik, showroom mm. Til erhvervslejemålet hører et lille tekøkken, toilet, et lille kontor samt et stort baglokale som kan bruges til lager, værksted eller andet. Erhvervsmålet er placeret ud til en befærdet gade, hvorfor det er meget synligt med indgang til kunder direkte fra gaden og mulighed for parkering ude foran erhvervslejemålet.

Lejligheden byder velkommen ind i en flot entré med adgang til et fint værelse med mindre walk-in closet. Herfra er der adgang via hyggelig trappe, til lejlighedens store stue. Her er et enormt fint lysindfald, og god plads til både spisebord og sofaarrangement. Ydermere findes her 2 gode værelser, et dejligt badeværelse og et køkken med plads til mindre spisebord. Alt fremstår utroligt velholdt og lejligheden må anses som værende indflytningsklar.

Under ejendommen er der tør kælder med gulvvarme og vaske faciliteter.

Ude findes en skøn have med en enorm hyggelig atmosfære. Her er roligt og god tid til masser af hygge. Haven er nemt anlagt og har flere gode terrasse pots, hvorfor der er god mulighed for at nyde solen dagen lang i den parklignende have. Bagerst i haven findes en god carport med plads til to biler, inkl. stort redskabsrum og en skøn overdækket og lukket terrasse hvor der er mulighed for at lukke helt af således at de sene aftentimer kan nydes efter duggen er faldet.

Til ejendommen hører en stor gårdsplads med mange parkeringspladser.

Tæt på ejendommen findes gode sportsfaciliteter med bl.a. en overdækket padel-bane. Alle hverdagens fornødenheder findes desuden inden for kort afstand.

Forslag til anvendelse

Kontor

Økonomi

Pris i kr.
895.000,-
Årlige lejeindtægt kr.
121.939,-
Pris pr. m² kr.
2.077,-
Årlige lejeindtægt pr. m² kr.
283,-
Årlige driftsudgifter kr.
43.866,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
102,-

Lokalet

Etage areal
431 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1243 m²

Faciliteter

Badeværelse
Toilet
Kælder
Tekøkken
Parkering
Redskabsrum
Terrasse
Gårdsplads
Køkken
Lager
Kontor

Teknik

Gulvvarme

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere