SENEST SET
FAVORITTER

Vinkelvej 2, 6100 Haderslev

Spændende projektgrund tæt ved centrum og havneområde

12.000.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7453 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 21208301Type : Andre typer

Projektmulighed til byggemarked, bilhandel og pladskrævende varegrupper ect.

Denne erhvervsejendom, har et grundareal på næsten 19.000 m2, som giver mange spændende projektmuligheder. Her er tale om en god placering ved gode indfaldsveje til centrum og centerområde og tæt på havn. Området er under positiv udvikling, idet der er de senere år opført mange~nye bygninger ved havnefronten.

Bestående bygninger kan fjernes eller hallerne kan renoveres til Fitnesscenter og lign idræt, bilhandel, byggemarked, auktionshaller ect.

Davidsen´s håndværkerafdeling (prof. byggemarked) i Haderslev ligger overfor ejendommen, og beliggenheden er derfor idel til f.eks. andre byggemarkeder og lign. I samme område ligger Fitness World, Bowling Center samt nyopførte kontor- og boligejendomme. Grunden vil også være ideel til dagligvareprojekt evt. kombineret med andre bolig- og kontorbyggeri. Flere af de forslåede projektideer kan kræve ny lokalplan.

Ejendommen består af flere gode haller til produktion og lager som kan udlejes indtil projektmulighederne kan realiseres. Flere af hallerne har en loftshøjde på mere op til 10 meter og et centralt placeret aflæsningsområde kan servicere flere haller. Udenomsarealerne er alle befæstet med asfalt. Ejendommen er oprindelig brugt som trælasthandel, men har i de seneste 2 årtier været domicil for vinduesproducenten Rødbo, der fortsat driver virksomhed i ejendommen. Rødbo kan evt. fortsætte en del af aktiviteterne i nogle af bygningerne som lejer, såfremt køber ikke skal bruge hele ejendommen.

Forslag til anvendelse

Fitnesscenter
Kontor og boligejendom

Økonomi

Pris i kr.
12.000.000,-
Årlige driftsudgifter kr.
95.614,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
11,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
8845 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
18924 m²

Faciliteter

Hall
Lager
Kontor

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK