SENEST SET
FAVORITTER

Øsbygade 49, 6100 Haderslev

Værkstedsejendom med bolig 10 min. fra Haderslev

995.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7020 XX XX Se nummer
E-mail xx@engelvoelkers.com Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 639-0413Type : Andre typer

Engel & Völkers Commercial udbyder ejendom med tilhørende gode værkstedsforhold

Ejendommen er beliggende i Øsby, små 10 minutters kørsel uden for Haderslev. Der er tale om en kombineret bolig og erhvervsejendom, hvor nuværende ejer eventuelt kan forblive i boligdelen på lejebasis.

Værkstedet vender facaden ud mod Øsbygade og består af to separate bygninger, der er opført i teglsten og der udvendigt er pudsede og hvidmalede. Taget på den ene del er bølgeeternit, mens den anden bygning er beklædt med tjærepap. Begge bygninger er udstyret med to porte samt smøregrav. I den store af hallerne er der tillige punktudsugning og mindre kontor og personaleafdeling. Lofterne er her beklædte med troldtekt og hallen opvarmes med kaloriferer. Der er et godt betongulv samt uddybning til bremsestand og loftshøjden er varierende mellem 4 og 5 meter. I den anden og mindre garagebygning er der indgang til tidligere kontor/forretning. Denne del opvarmes også med kaloriferer. Ønsker man at have udstilling på området, kunne dette sidstnævnte og mindre værksted nedrives, så der bliver mere plads, idet bygningen støder op til bagvedliggende frit område.
Begge værksteder er p.t. udlejet men vil kunne frigøres for en eventuel køber.

Tilbagetrukket på grunden ligger boligen, der ligeledes er opført i gule teglsten med tagkonstruktion af typen build up. Til boligen hører en god carport og større værksteds/redskabsrum. Indvendigt består huset af entre, der er fordelingsrum til gæstetoilet, to værelser, køkken/alrum og stue. Værelserne er af en god størrelse og køkkenalrummet er dejligt lyst og funktionelt. Der er herfra adgang til bryggers og baggang. Stuen er dejlig stor og er midtpå delt med en muret halvmur og en pejs. Der er fra stuearealet adgang til større sydvendt terrasse. Fra stuen går der mindre fordelingsgang med skabsplads, til henholdsvist stort soveværelse og bad. Der er god tør kælder under en del af bygningen, indeholdende stort fyrrum med installationer samt et disponibelt rum. Hele huset fremstår lyst, pænt og velholdt. Der er som angivet mulighed for at nuværende ejer kan forblive i boligen som lejer, men ønsker køber selv at overtage boligen, fraflytter ejer.

En rigtig god ejendom til fornuftige penge.

Forslag til anvendelse

Bolig og erhvervsejendom

Økonomi

Pris i kr.
995.000,-
Årlige lejeindtægt kr.
153.000,-
Årlige lejeindtægt pr. m² kr.
276,-
Årlige driftsudgifter kr.
33.850,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
61,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
554 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1607 m²

Faciliteter

Bad
Betongulv
Pejs
Gæstetoilet
Kælder
Redskabsrum
Sydvendt
Teglsten
Terrasse
Port
Køkken
Kontor
+Mere

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK