SENEST SET
FAVORITTER

Vestergade 57, 6500 Vojens

Butik & bolig

2.100.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 73611 XX XX Se nummer
E-mail xx@evaldmoeller.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 45592016Type : Andre typer

Butikken er ledig og kan lejes. Lejlighed på 1. sal er udlejet.

Har du en iværksætter i maven eller ønsker en ny fremtrædende og meget synlig beliggenhed til eksisterende virksomhed, er her mulighed for at erhverve noget nær Vojens´s bedste beliggenhed. Der er desuden meget fordelagtige parkeringsmuligheder på grunden og fin varetilkørsel.

Butiksarealer med tilhørende kontorarealer, lagerplads, personalerum med køkken og toiletfaciliteter andrager ialt 342 m2 - Der er desuden lejlighed over butikken, der på sigt kunne beboes af ejer - i øjeblikket er denne udlejet til rigtig gode lejere. Lejligheden er på hele 140 m2, i rigtig pæn stand og bl.a. med stor vestvendt 1. sals terrasse.

Indvendige erhvervsarealer er smukt reneoveret af nuværende ejer og fremtræder både meget funktionelt og samtidig æstetisk i smukke rammer. der kan bl.a. nævnes gulv / vægge fri af forstyrrende varmeinstallationer - forskudte plan med flere indgangspartier, der således muliggør en opdeling til flere erhverv under samme tag - godt lysindfald igennem store facadevinduer samt ovenlysvinduer.

Beliggenheden er unik i Vojens By - beliggenhed på hovedgaden, hvor der kommmer betydelig mere kørende trafik end man umiddelbart skulle tro - desuden vil forretningen / pylonen ikke kunne undgå at blive set af trafikken til Rådhuscentret.

Ejerønsker primært at sælge ejendommen, men lytter også gerne til evt. tilbud fra lejere af forretningen - denne står tom nu og kan overtages meget hurtigt. Der er så meget mere at fortælle om denne ejendom, så bestil en fremvisning og tag med og se mulighederne.

Forslag til anvendelse

Bolig

Økonomi

Pris i kr.
2.100.000,-
Årlige driftsudgifter kr.
17.079,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
35,-

Lokalet

Etage areal
483 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1109 m²

Faciliteter

Indgangsparti
Parkeringsmulighed
Terrasse
Toiletfaciliteter
Køkken
+Mere

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere